Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2015-12-23

Moody's geeerd met topbrancheawards in heel 2015

NEW YORK-(BUSINESS WIRE)-'We zijn blij en vereerd dat we sterke wereldwijde erkenning hebben gekregen voor de kwaliteit van de kredietinzichten die we via Moody's Investors Service bieden en de kracht en prestaties van de financiele risico-oplossingen die we met Moody's Analytics bieden', zei Raymond McDaniel, president en ceo van Moody's. In een door Institutional Investor uitgevoerde peiling werd Moody's Investors Service voor het vierde jaar op rij door de lezers verkozen tot 'Top Kredietwaarderingsagentschap'. Smith's Research & Gradings benoemde het in 2015 tot '#1 Waarderingsagentschap in de VS' waarmee wordt voortgebouwd op de prijs voor het beste Gemeentelijke Onderzoeksteam in het vakgebied.

Moody's Honored with Top Industry Awards Throughout 2015

NEW YORK-(BUSINESS WIRE)- "We are pleased and honored to have received strong global recognition for the quality of the credit insight we provide through Moody's Investors Service and the strength and performance of the financial risk solutions we offer through Moody's Analytics," said

Raymond McDaniel, President and Chief Executive Officer of Moody's.

A poll conducted by Institutional Investor named Moody's Investors Service "Top Credit Rating Agency" for the fourth consecutive year in the magazine's annual reader poll of financial professionals. And, Smith's Research & Gradings recognized it as the "#1 US Rating Agency" in 2015,

building on last year's award for the industry's top Municipal Research Team.

Publications across Asia recognized Moody's Investors Service as the leading authority on credit quality and credit ratings. For the fourth year in a row it was named "#1 Asia Credit Rating Agency" in AsiaMoney magazine's annual reader poll. FinanceAsia named Moody's Investors Service "Most

Influential Credit Rating Agency" for the third consecutive year in its annual Fixed Income Poll. And for the second year in a row, Australia-based KangaNews named Moody's Investors Service "Rating Agency of the Year."

In EMEA, GlobalCapital Bond Awards honored Moody's Investors Service with two awards this year, "Best Credit-Rating Agency in EMEA for High Yield" and "Best Credit-Rating Agency in EMEA for Emerging Markets Credits." In the US, Finance Monthly, M&A Awards named it "Project Finance Firm of

the Year (USA)" in 2015. In addition, Islamic Finance News recognized Moody's Investors Service as "Best Islamic Rating Agency," and Global Islamic Finance Awards named it "Best Islamic Finance Rating Agency."

Moody's Analytics received strong recognition for the depth and performance of its financial risk management solutions, which help capital markets professionals measure and manage risk through software and services, economic research, financial training and advisory services.

Chartis gave Moody's Analytics a top ranking in its RiskTech100 ^(R) report for 2016 and named it the winner of the Enterprise Stress Testing Solution category. Participants in the Asia Risk Technology Rankings voted Moody's Analytics "#1 Regulatory Capital Calculation and Management" and

"#1 Economic Capital Calculation and Management." Structured Products Americas named Moody's Analytics "Vendor of the Year - Non-bank" in 2015, and ranked it as "#1 Risk Management Regulatory/Economic Capital Calculation" in its Technology Rankings.

In addition, both IDC FinTech Rankings and FinTech Forward voted Moody's Analytics as a "Preferred Vendor" in 2015. Insurance Risk also recognized Moody's Analytics for the second consecutive year for "Best Solvency II Software," and awarded it "Best Economic Scenario Generation."

Further information is available at www.moodys.com/awards.

ABOUT MOODY'S CORPORATION

Moody's is an essential component of the global capital markets, providing credit ratings, research, tools and analysis that contribute to transparent and integrated financial markets. Moody's Corporation (NYSE:MCO) is the parent company of Moody's Investors Service, which provides credit

ratings and research covering debt instruments and securities, and Moody's Analytics, which offers leading-edge software, advisory services and research for credit and economic analysis and financial risk management. The corporation, which reported revenue of $3.3 billion in 2014, employs

approximately 10,200 people worldwide and maintains a presence in 36 countries. Further information is available at www.moodys.com.

View source version on businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20151223005645/en/

Contacts

Moody's Corporation

Michael Adler, 212-553-4667

Vice President

Corporate Communications

michael.adler@moodys.com

or

S alli Schwartz, 212-553-4862

Global Head of Investor Relations

sallilyn.schwartz@moodys.com