Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-04-13

Evidon introduceert GDPR Partnership Programme met toonaangevende advocatenkantoren en consultants

LONDON-(BUSINESS WIRE)- Evidon, Inc., internationaal leider in vereenvoudiging van digitaal bestuur, risicobeheer en nakoming , heeft vandaag de oprichting van het Evidon General Data Protection Regulation (GDPR) Partnership Programme aangekondigd. Het programma brengt de top van advocatenkantoren en consultancybureaus bijeen en geeft deze toegang tot Evidons GDPR-softwaresystemen die de standaard zijn binnen de branche. De technologie helpt organisaties te voldoen aan complexe privacywetten en problemen in digitaal bestuur het hoofd te bieden - van het vergaren van data tot het verkrijgen van toestemming.

Het nieuwe GDPR Partnership Programme van Evidon biedt deelnemers exclusieve voordelen. De Trackermap(R) analyseert op aanvraag websites tot op pagina- en tag-niveau, wat mogelijkheden biedt voor de aansturing en het beheer van datastromen en de betrouwbaarheid van complexe verkoopnetwerken. Trackermap is binnen de branche uitgegroeid tot standaard voor de toetsing van de impact privacy en gereedheid voor de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming. Partners kunnen ook gebruikmaken van Evidons programma voor websitemonitoring- en scanning en de GDPR Digital Governance Assessment. Bovendien worden ze actief betrokken bij de ontwikkeling van een update van het Consumer Consent-systeem, zodat dit voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming en toekomstige wetgeving rond elektronische privacy.

Evidon Announces GDPR Partnership Programme With Leading Law& Consulting Firms

LONDON-(BUSINESS WIRE)- Today, Evidon, Inc., the global leader in simplifying the complex world of Digital Governance, Risk and Compliance, announced the creation of the Evidon General Data Protection Regulation (GDPR) Partnership Programme. This programme brings together top-tier law firms and consulting firms to give them access to Evidon's industry-standard GDPR software solutions. These technologies help organisations worldwide to comply with complex privacy laws and digital governance challenges, from collecting data to acquiring consent.

Evidon's new GDPR Partnership Programme provides participants with exclusive benefits. Evidon's Trackermap(R) provides on-demand page and tag-level analysis to govern and manage risk of data flows and reliability from complex vendor networks. Trackermap has become an industry standard for Privacy Impact Assessments and GDPR Readiness Assessments. Additionally, partners can use Evidon's full website monitoring and scanning solution of all third-party tracking technology, as well as Evidon's GDPR Digital Governance Assessment. Partners will also be actively engaged in the development of Evidon's update to its patented Consumer Consent solution to comply with the GDPR and pending ePrivacy Regulation.

Evidon CEO Scott Meyer says, "Law firms and consulting firms are busier than ever with GDPR Readiness Assessments, Privacy Impact Assessments and prioritising next steps to be GDPR-ready by May 2018. With so many already relying on Evidon technology and expertise, we're thrilled to make our Trackermap and other tools available to make this effort easier and more productive."

Evidon's GDPR products are relied upon by many organisations as must-have tools to help them get ready for the GDPR. 'We use the Evidon Trackermap as a key part of our GDPR assessment process,' says Heather Sussman of Ropes & Gray LLC. "It's a valuable resource for helping our clients bring their digital supply chain under control."

Charter partners in the programme include Alston & Bird LLP, ZwillGen, UnitedLex, Ropes & Gray LLP, WireWheel, Davis & Gilbert LLP, Hogan Lovells LLP, Loeb & Loeb, LLC and Winston & Strawn LLP.

For more information how to participate in Evidon's GDPR Partnership Programme, contact Evidon at sales@evidon.com or +001 917 262 2530.

About Evidon

Evidon is a global technology company focused on simplifying the complex world of Digital Governance, Risk & Compliance (GRC). As companies add more marketing and advertising technology to maximise the return on their digital investment, building consumer trust has become ever more important. Fulfilling this promise requires organisations to have a comprehensive approach to govern data collection across their sites, apps, and ads while staying in compliance with global regulations. The world's leading brands rely on Evidon to empower their Digital GRC success across millions of web pages and apps that drive billions of online revenue.

View source version on businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170413005502/en/

Contacts

For Evidon

Beki Morgan, GingerMay PR

rebecca.morgan@gingermaypr.com

0044 203 642 1124