Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-04-21

Maxion Wheels toont stalen wielen voor commercieel vervoer op Automechanika Dubai 2017

KONIGSWINTER, Duitsland-(BUSINESS WIRE)- Maxion Wheels, `s werelds grootste wielfabrikant, heeft vandaag aangekondigd deel te nemen aan Automechanika Dubai. Het bedrijf staat van 7 tot 9 mei in Hal 7 in stand 7-E22.

Klanten en bezoekers van de expo op Maxion Wheels krijgen de kans meer te weten te komen over de best toegeruste stalen wielen voor commerciele voertuigen, die al bijna honderd jaar hebben bijgedragen aan het succes van OEMs. Een van de belangrijkste tentoongestelde producten is het wiel van 8,5 bij 24 inch voor tubeless banden in het Midden-Oosten en Afrika. Het wiel weegt 15 procent minder dan de vorige serie, wat de levensduur van de banden verlengt en brandstofverbruik vermindert.

Maxion Wheels Market Leading Commercial Vehicle Steel Wheels on Display at Automechanika Dubai 2017

KONIGSWINTER, Germany-(BUSINESS WIRE)- Maxion Wheels, the world's largest wheel manufacturer, announced today its participation in this year's Automechanika Dubai show from May 7-9, 2017 in Hall 7/Booth 7-E22.

Customers and visitors to the Maxion Wheels exhibit will have the opportunity to learn more about the state-of-the-art commercial vehicle steel wheels that have supported the success of global original equipment manufacturers for almost 100 years. One of the key products on display will be the new 8.5" x 24" wheel for tubeless tire applications in the Middle East and Africa. The wheel boasts 15 percent less weight than the prior generation wheel, enhancing tire life and improving fuel efficiency.

ABOUT MAXION WHEELS

Maxion Wheels, a division of IOCHPE-MAXION S.A., is a leading wheel manufacturer for passenger cars, light trucks, buses, commercial trucks and trailers. The Company also produces wheels for agriculture and military vehicles, as well as other off-highway applications. With more than 100 years of wheel-making experience and 10,000 employees globally, Maxion is the world's largest wheel manufacturer, producing nearly 60 million wheels per year. The Company serves its global OEM customers from 30 locations in 12 countries on five continents, and has state-of-the-art technical centers in the Americas, Europe and Asia. To learn more, please visit Maxion Wheels' website at www.maxionwheels.com.

View source version on businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170420005803/en/

Contacts

Maxion Wheels

Colleen Hanley

Global Director, Marketing and Communications

Tel: +1 (734) 737-5204

Mobile: +1 (248) 916-2477

Email: colleen.hanley@maxionwheels.com