Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-05-19

CO.DON AG: CHMP oordeelt positief over goedkeuring EU van product voor gewrichtskraakbeen

BERLIN & TELTOW, Duitsland-(BUSINESS WIRE)- In het kader van de lopende aanvraagprocedure voor een marktvergunning in de Europese Unie heeft CO.DON AG vandaag officieel een positief oordeel van het Comite voor geneesmiddelen voor menselijk gebruik (CHMP) gekregen over zijn middel voor gewrichtskraakbeen. De aanbevolen indicatie is herstel van symptomatische schade aan gewrichtskraakbeen op de condylus van het dijbeen of de knieschijf tot een oppervlakte van 10 vierkante centimeter. Het positieve oordeel van het CHMP vormt de basis van een oordeel van de Europese Commissie over een EU-brede vergunning voor het in handel brengen van het product. In het verleden volgde de Europese Commissie in een overweldigend aantal zaken de aanbevelingen van het CHMP op.

CO.DON AG: Positive opinion from CHMP for EU approval of articular cartilage product

BERLIN & TELTOW, Germany-(BUSINESS WIRE)- In the course of the ongoing application for EU marketing authorisation CO.DON AG received today the official positive opinion from the Committee for Medicinal Products for Human Use (CHMP) for its articular cartilage product. The recommended indication is the repair of symptomatic articular cartilage defects on the femoral condyle and the knee patella; defects of up to 10 cm^2 for adults. The positive opinion by CHMP forms the basis for a decision by the European Commission on EU-wide marketing authorisation for the product. In the past, the European Commission followed the recommendations of the CHMP in the overwhelming number of applications.

Language: English

Company: CO.DON AG

Warthestrasse 21 14513

Teltow

Germany

Phone: 03328 43460

Fax: 03328 434643

E-mail: info@codon.de

Internet: www.codon.de

ISIN: DE000A1K0227

WKN: A1K022

Listed: Regulated Market in Frankfurt (General Standard); Regulated Unofficial Market in

Berlin, Dusseldorf, Hamburg, Stuttgart, Tradegate Exchange

View source version on businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170518005566/en/

Contacts

CO.DON AG

Matthias Meissner, M.A.

Investor relations

ir@codon.de