Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-08-02

Deloitte Luxemburg selecteert Yardi als Real Estate Fund Administration Platform in Europa

10:53 uur 02-08-2017

Deloitte Luxemburg selecteert Yardi als Real Estate Fund Administration Platform in Europa

LUXEMBOURG–(BUSINESS WIRE)– Deloitte Luxemburg heeft Yardi Voyager® 7S geselecteerd voor zijn Real Estate Fund Administration business in Europa, een cloud-gebaseerd vastgoedfonds die een oplossing vormt voor boekhouding en vastgoedbeheer.

Deze oplossing geeft de klanten van Deloitte een aanpasbaar, geïntegreerde end-to-end boekhoudkundige, rapportage en versterkende oplossing en is ontwikkelend om de veranderende behoeften van het grootschalige en hoogwaardige klantenbestand van Deloitte te voorzien.

Vice-president Neal Gemassmer, international voor Yardi, zegt: “We zijn erg blij dat we Deloitte Luxemburg kunnen verwelkomen als een van onze nieuwste klanten in een steeds veeleisender wordende sector, met een zeer positieve invloed die ze hebben op de markt die ze bedienen.

 

Deloitte Luxembourg Selects Yardi for Real Estate Fund Administration Platform in Europe

LUXEMBOURG–(BUSINESS WIRE)– Deloitte Luxembourg has selected Yardi Voyager® 7S, a cloud-based real estate fund, accounting and property management solution, for its Real Estate Fund Administration business in Europe.

The solution will offer Deloitte’s clients a scalable, integrated and end-to-end accounting, reporting and consolidation solution, and is designed to accommodate the evolving needs of Deloitte’s high profile and sophisticated client base.

Neal Gemassmer, vice president, international for Yardi, said: “We are very pleased to welcome Deloitte Luxembourg on board as one of our latest clients in an increasingly demanding sector, delivering such a positive impact in the market they serve.”

About Deloitte Luxembourg

With over 1900 employees, Deloitte is one of Luxembourg’s largest, strongest and oldest professional services firms. Our talented teams serve clients in various industries and we take great pride in our ability to provide quality services in audit, accountancy, tax, financial advisory & consulting.

About Yardi

Yardi ® develops and supports industry-leading investment and property management software for all types and sizes of real estate companies. Established in 1984, Yardi is based in Santa Barbara, Calif., and serves clients worldwide from offices in Australia, Asia, the Middle East, Europe and North America. For more information, visit: yardi.com/eu.

View source version on businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170801005100/en/

Contacts

Yardi

Martin Gedny – Marketing Manager (Europe & Middle East)

+44 (0) 1908 308400

martin.gedny@yardi.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.