Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-08-08

Tweedekwartaalcijfers 2017 van SIG Combibloc Group Holdings S.à.r.l

10:22 uur 08-08-2017

Tweedekwartaalcijfers 2017 van SIG Combibloc Group Holdings S.à.r.l.

LUXEMBURG‚Äď(BUSINESS WIRE)‚Äď We kondigen met blijdschap onze conference call over de tweedekwartaalcijfers van 2017 van¬†SIG Combibloc Group Holdings S.√†.r.l. aan.

Datum: maandag, 14 augustus, 2017.

Tijd: 15.00 CEST / 14.00 BST / 9.00 EDT

Informatie over de conference call staat op onze beveiligde site. Als u wil meeluisteren met het gesprek, kunt u contact opnemen met Petra Beck via petra.beck@sig.biz.

 

 

SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l. 2nd Quarter 2017 Results

LUXEMBOURG‚Äď(BUSINESS WIRE)‚Äď We are pleased to announce our quarterly¬†conference call¬†to discuss the results of SIG Combibloc Group Holdings S.√† r.l. for the 2¬†ndQuarter 2017.

Date: Monday, August 14, 2017

Time: 15.00 CEST / 14.00 BST / 9.00 EDT

The call information will be distributed on our secure site. If you would like access to our call, please contact Petra Beck at petra.beck@sig.biz.

Regards,

Petra Rhonda Beck

SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.

View source version on businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170807005001/en/

Contacts

SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.

Petra Rhonda Beck

petra.beck@sig.biz

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.