Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-09-11

Sprint selecteert Mavenir voor implementatie van cloudprogramma voor netwerkfunctievirtualisatie

15:16 uur 11-09-2017

Sprint selecteert Mavenir voor implementatie van cloudprogramma voor netwerkfunctievirtualisatie

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)—Mavenir, toonaangevend in versnelde netwerktransformaties voor providers van communicatiediensten, heeft vandaag aangekondigd dat Sprint (NYSE:S) gebruik gaat maken van Mavenir-systemen in hun nationale cloudprogramma voor virtualisaties van netwerkfuncties, OpenStack.

“Met deze nieuwe stap voor NFV breiden we ons bestaande ecosysteem voor verkopers uit met een nieuwe, ‘agile’ en innovatieve spelers als Mavenir”, zei Günther Ottendorfer, operationeel bestuurder voor technologie bij Sprint.”Vervolgens voltooien we onze uitbreiding naar verouderde netwerkhardware en vergroten we de functionaliteit en capaciteit van ons gevirtualiseerde platform.”

 

 

Sprint Selects Mavenir for NFV Cloud Deployment

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, the leader in accelerating and redefining software network transformation for Communications Service Providers, today announced that Sprint (NYSE:S) is deploying Mavenir solutions in their nationwide Network Function Virtualization OpenStack cloud deployment.

“With this next step for NFV, we are extending our existing vendor ecosystem with the introduction of new, agile and innovative players like Mavenir,” said Günther Ottendorfer, Chief Operating Officer of Technology at Sprint. “Going forward, we will cap our expansion on legacy core network hardware, while growing new functionality and capacity on our virtualized platform.”

“Sprint’s network virtualization initiative will leverage the benefits of NFV, as they evolve towards Gigabit LTE and 5G,” said Pardeep Kohli, President and CEO of Mavenir. “Mavenir will continue to provide greater flexibility, greater efficiencies, and more agility in terms of innovation as a full end-to-end 4G LTE and 5G, IOT network provider.”

Sprint is collaborating with Mavenir for the Telephony Application Server (TAS), Media Resource Function (MRF), and policy Diameter Routing Agent (pDRA).

Virtualizing the EPC and IMS onto a single NFVI will enable Sprint to scale the mobile core up or down dynamically to support new 5G services, depending upon demand.

Read the Sprint blog: The Sprint NFV Journey: Accelerating Mobile Network Innovation with NFV OpenStack Cloud.

About Mavenir:

Mavenir is a leader in accelerating and redefining network transformation for Service Providers, by offering a comprehensive product portfolio across every layer of the network infrastructure stack. From 4G to 5G application/service layers to packet core and RAN – Mavenir leads the way in evolved, cloud-native networking solutions enabling innovative and secure experiences for end users.

Through its industry first VoLTE, VoWiFi, Advanced Messaging (RCS), Multi-ID, vEPC, Visual Voicemail and Cloud RAN solutions, and serving 350+ CSPs across 3.5 billion subscribers, Mavenir’s platform enables Service Providers to successfully deliver next generation vision today and realize new revenue streams and operational efficiencies. www.mavenir.com.

Mavenir, the M logo, and Cloud Range are trademarks owned by Mavenir Systems, Inc.

Copyright © 2017 Mavenir Systems, Inc. All Rights Reserved.

View source version on businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170911005192/en/

Contacts

Mavenir

Maryvonne Tubb

VP, Marketing

pr@mavenir.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.