Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-10-11

Guidewire InsuranceSuite als Leider opgenomen in ‘Magic Quadrant for Property and Casualty Core Platforms, North America’ door Gartner

11:33 uur 11-10-2017

Guidewire InsuranceSuite als Leider opgenomen in ‘Magic Quadrant for Property and Casualty Core Platforms, North America’ door Gartner

Guidewire krijgt erkenning voor vermogen tot uitvoeren en volledigheid van visie

FOSTER CITY, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Guidewire Software, Inc., provider van softwareproducten voor schadeverzekeraars, heeft vandaag bekendgemaakt dat Guidewire InsuranceSuite™ door Gartner als leider is aangemerkt in de “Magic Quadrant for P&C Core Platforms, North America.1”  InsuranceSuite bestaat uit essentiële kernsystemen die de cyclus van schadeverzekeringen ondersteunen, bestaande uit acceptatiebeleid, polisverstrekking, facturatie en het behandelen van claims. Het systeem behaalde de hoogste positie op de as die het vermogen tot uitvoeren meet. In hetzelfde rapport reikte InsuranceSuite het verst op de as voor volledigheid van visie.

Het rapport beoordeelt vijftien verkoopsystemen in de markt voor kernplatforms voor schadeverzekeraars. Guidewire InsuranceNow™, dat is geoptimaliseerd voor klanten die een cloudbase alles-in-een-pakket willen, staat in dit rapport als Challenger aangemerkt. Het rapport is hier te bezichtigen.

 

 

Guidewire InsuranceSuite Positioned as a Leader in Gartner’s Magic Quadrant for Property and Casualty Core Platforms, North America

Guidewire recognized for its Ability to Execute and Completeness of Vision

FOSTER CITY, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), a provider of software products to Property and Casualty (P&C) insurers, today announced that Guidewire InsuranceSuite™ has been recognized as a Leader in Gartner, Inc.’s “Magic Quadrant for P&C Core Platforms, North America.1” InsuranceSuite comprises essential core systems that support the P&C insurance lifecycle including underwriting, policy, billing, and claims management. It was positioned highest on the ability to execute axis and furthest on the completeness of vision axis in the report.

The report evaluates 15 vendor solutions in the P&C core platform market that have qualified for inclusion. Guidewire InsuranceNow™, optimized for customers seeking a cloud-based all-in-one suite, was recognized as a Challenger in this report. The report can be viewed here.

“The scope of this research has expanded beyond the policy management module to the core platform because Gartner has observed a strong shift in buyer preferences toward vendors that offer broader capabilities, which include customer experience, partner management and data management capabilities,” wrote Jeff Haner, research director, Insurance, Gartner and author of the report.

“The Guidewire team is honored that InsuranceSuite has been named a Leader by Gartner in its Magic Quadrant for P&C Core Platforms, NA,” said Brian Vannoni, vice president and business owner, Core Operations, Guidewire Software. “We are committed to providing the technology our customers need to adapt and succeed in the rapidly changing P&C insurance industry. We believe this report reflects our growing investment in our software and the success of Guidewire customers – we are grateful for their ongoing support.”

Guidewire’s position in the Leaders quadrant follows two consecutive years as a Leader in Gartner, Inc.’s “Magic Quadrant for Property and Casualty Insurance Policy Management Modules, North America.2” The company has also been positioned as a Leader in the “Magic Quadrant for Property and Casualty Insurance Claims Management Modules,3” for three consecutive years.

About the Magic Quadrant

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

1 Gartner, Magic Quadrant for P&C Core Platforms, North America, Jeff Haner, September 28, 2017

2 Gartner, Magic Quadrant for Property and Casualty Insurance Policy Management Modules, North America, Jeff Haner, January 25, 2016

3 Gartner, Magic Quadrant for Property and Casualty Insurance Claims Management Modules, Jeff Haner, July 21, 2016

About Guidewire Software

Guidewire delivers the software that Property and Casualty (P&C) insurers need to adapt and succeed in a time of rapid industry change. We combine three elements – core processing, data and analytics, and digital engagement – into a technology platform that enhances insurers’ ability to engage and empower their customers and employees. More than 300 P&C insurers around the world have selected Guidewire. For more information, please visit www.guidewire.com. Follow us on twitter: @Guidewire_PandC.

NOTE: Guidewire, Guidewire Software, Guidewire ClaimCenter, Guidewire PolicyCenter, and Guidewire BillingCenter are registered trademarks of Guidewire Software, Inc. in the United States and/or other countries.

View source version on businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171010005850/en/

Contacts

Guidewire Software, Inc.

Diana Stott, +1 650-356-4941

Director, Communications

dstott@guidewire.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.