Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-11-07

Oracle Cloud Infrastructure via Cloud Connect vanaf nu toegankelijk vanuit alle datacenters van Interxion

Campus Interxion in Frankfurt vanaf nu een Oracle FastConnect-locatie voor betrouwbare toegang tot Oracle Cloud Infrastructure voor Europese bedrijven

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), een toonaangevende provider van dragende en cloudneutrale co-locatieservices in datacenters in Europa, heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn Europese klanten via zijn verbindingsplatform Cloud Connect toegang krijgen tot Oracle Cloud Infrastructure. Dankzij dit aanbod voorziet Interxion bedrijven die aan hybride en meervoudige clouds van betrouwbare cloudsystemen van Oracle met lage latency.

“Ons recente IDC-onderzoek The Digital Enterprise toont aan dat 53 procent van de Europese bedrijven op dit moment van plan is een hybride cloudsysteem te gebruiken of te bouwen”, zei Vincent in ’t Veld, vicepresident Platforms bij Interxion. “We hebben de ideale omgeving gecreëerd voor het bouwen en benutten van dergelijke systemen, en nu kunnen klanten alle vruchten plukken van de Oracle Cloud Infrastructure door hoogwaardige verbindingen met het volledige cloudaanbod van Oracle aan te leggen. Dat is inclusief de zakelijke software van Oracle voor analyse, marketing en middelenbeheer.”

Access to Oracle Cloud Infrastructure Now Available at All Interxion Data Centres via Cloud Connect

Interxion’s Frankfurt campus now an Oracle FastConnect location enabling reliable access to Oracle Cloud Infrastructure for European enterprises

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), a leading provider of carrier and cloud-neutral colocation data centre services in Europe, today announced that access to Oracle Cloud Infrastructure is now available across its European footprint through Cloud Connect, Interxion’s cloud interconnection platform. With this offering, Interxion provides enterprises with reliable, low-latency access to Oracle cloud solutions as they build their hybrid and multi-cloud environments.

“Our recent IDC research ‘The Digital Enterprise’ shows that 53% of European businesses currently use or plan to build a hybrid cloud solution,” said Vincent in ’t Veld, VP Platforms at Interxion. “We’ve created the ideal environment to build and operate such solutions, and now customers can reap all of the benefits of the Oracle Cloud Infrastructure, by building predictable and high-performance connections into Oracle’s range of cloud services. This includes Oracle’s software for enterprise analytics, marketing and resource management, as well as PaaS solutions for app development and beyond.”

Interxion’s Frankfurt facility is now an Oracle Cloud Infrastructure FastConnect location enabling dedicated and private access to Oracle Cloud. Customers colocating their network and private IT environments in any of Interxion’s data centres across Europe can now access this service through Cloud Connect.

“Customers require seamless connectivity from their data centres and networks to Oracle Cloud for their most demanding workloads and applications,” said Don Johnson, Senior Vice President Product Development, Oracle Cloud Infrastructure. “With the FastConnect Service from Interxion in Frankfurt, customers can provision the dedicated and private connections they need today and easily scale with their growing business demands.”

About Interxion

Interxion (NYSE: INXN) is a leading provider of carrier and cloud-neutral colocation data centre services in Europe, serving a wide range of customers through 48 data centres in 11 European countries. Interxion’s uniformly designed, energy efficient data centres offer customers extensive security and uptime for their mission-critical applications.

With over 600 connectivity providers, 21 European Internet exchanges, and most leading cloud and digital media platforms across its footprint, Interxion has created connectivity, cloud, content and finance hubs that foster growing customer communities of interest. For more information, please visit www.interxion.com.

About Oracle

The Oracle Cloud offers complete SaaS application suites for ERP, HCM and CX, plus best-in-class database Platform as a Service (PaaS) and Infrastructure as a Service (IaaS) from data centers throughout the Americas, Europe and Asia. For more information about Oracle (NYSE:ORCL), please visit us at oracle.com.

Trademarks

Oracle and Java are registered trademarks of Oracle and/or its affiliates.

 

View source version on businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171107005152/en/

Contacts

March Communications

Samantha Bell, +1 617-960-8896

interxion@marchcomms.com

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.