Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-11-29

Digi Communications N.V.: Financiële rapportagekalender 2018 beschikbaar

BOEKAREST, Roemenië – (BUSINESS WIRE) – Het bedrijf informeert de markt en zijn investeerders dat de Financiële rapportagekalender voor 2018 beschikbaar is op de websites van het bedrijf: http://investors.rcs-rds.ro en www.digi-communications.ro.

Over Digi Communications NV

Digi is de moedermaatschappij van RCS & RDS, een toonaangevende aanbieder van betaaltelevisie en telecommunicatiediensten in Roemenië en Hongarije. Daarnaast biedt RCS & RDS mobiele diensten aan als MVNO voor de grote Roemeense gemeenschappen in Spanje en Italië.

 

Bekijk de bronversie op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171129005696/en/

Contact:

Voor Digi Communications NV

Serghei Bulgac

Telefoonnr .: +4031 400 4444

ipo.relations@digi-communications.ro

investor.relations@rcs-rds.ro

Digi Communications N.V.: Release of 2018 Financial Calendar

BUCHAREST, Romania–(BUSINESS WIRE)– The Company informs the market and its investors that the Financial Reporting Calendar for 2018 is available on the Company’s websites: http://investors.rcs-rds.ro and www.digi-communications.ro.

About Digi Communications NV

Digi is the parent holding company of RCS & RDS, a leading provider of pay TV and telecommunications services in Romania and Hungary. In addition, RCS & RDS provides mobile services as an MVNO to the large Romanian communities living in Spain and Italy.

View source version on businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171129005696/en/

Contacts

For Digi Communications NV

Serghei Bulgac

Phone no: +4031 400 4444

ipo.relations@digi-communications.ro

investor.relations@rcs-rds.ro

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.