Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2018-01-09

Frontier presenteert SmartSDK met Amazon Alexa

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Frontier Smart Technologies, een toonaangevende leverancier van digitale audiotechnologie,heeft vandaag bekendgemaakt zijn SmartSDK uit te breiden met ondersteuning voor de Alexa Voice Service van Amazon. Het bedrijf geeft op CES een voorproefje op de implementatie van Alexa.

De Frontier SmartSDK is een geavanceerde en flexibele softwareoplossing die de nieuwste audiotechnologieën ondersteunt, inclusief de Alexa Voice Service. Samen met het hardwareplatform Minuet van Frontier biedt de SmartSDK derde partijen en fabrikanten de mogelijkheid snel en voordelig spraakgestuurde audiotoestellen te ontwikkelen.

 

Frontier showcases its SmartSDK with Amazon Alexa

LONDON–(BUSINESS WIRE)– Frontier Smart Technologies, a leading supplier of digital audio technologies, today announced it is adding support for the Amazon Alexa Voice Service to its SmartSDK. The company will be previewing its Alexa implementation at this year’s CES.

The Frontier SmartSDK is an advanced and flexible multi-ecosystem software solution, which supports the latest audio technologies, including the Alexa Voice Service. Together with Frontier’s Minuet hardware platform, the SmartSDK enables third-party brands and manufacturers to develop voice-enabled audio devices quickly and cost-effectively.

Frontier’s SmartSDK with Alexa is currently being demonstrated and is planned to be available to customers in mid-2018. Frontier is one of a small number of systems integrators working with Amazon to integrate Alexa into its solutions.

Anthony Sethill, CEO, Frontier Smart Technologies, said:

“We are delighted to be adding the Alexa Voice Service, one of the most popular voice services, to Frontier’s SmartSDK. For third-party brands, this new application will be a key driver in the increasingly competitive smart audio space.”

About Frontier Smart Technologies Limited

Frontier is the world’s leading supplier of technology solutions for digital radio and smart audio products. Frontier’s audio products offer solutions for DAB/DAB+, Internet Radio and Wi-Fi enabled wireless speakers and soundbars – from silicon through software to production-ready platform designs. Customers supplied by Frontier Smart Technologies include Bose, Denon, Grundig, harman/kardon, Hama, JBL, Marshall, Onkyo, Panasonic, Philips, Pioneer, Pure, Roberts, Sony, TechniSat, UrbanEars, Yamaha, and many more.

Frontier Smart Technologies is a trademark or registered trademark of Frontier Smart Technologies Group Ltd. Other names and brands may be claimed as the property of others.

 

View source version on businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180108005968/en/

Contacts

Frontier Smart Technologies

Jeroen Steenblik, Chief Marketing Officer

Email: press@frontiersmart.com

or

Prem Rajalingham, Chief Commercial Officer

Tel: +44 0207 391 0620

Email: info@frontiersmart.com

Web: www.frontiersmart.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.