Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-04-20

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.-(BUSINESS WIRE)- De Bank of America Corporation (de "Onderneming") heeft op 19 april 2017 een actueel verslag op Form 8-K ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission ("SEC"), om de onderstaande bewijsstukken door verwijzing op te nemen in de `shelf'-registratieverklaring van de Onderneming op Form S-3 (Dossier 333 202354).

* Tweede Aanvullende Indenture gedateerd op 18 april 2017 tussen de Bank of America Corporation en The Bank of New York Mellon Trust Company, N.A. (opvolger van The Bank of New York), hetgeen een aanvulling vormt op de gewijzigde en opnieuw geformuleerde senior indenture (voor senior InterNotes ^(R)) gedateerd per 1 juli 2001, zoals aangevuld

* Tweede Aanvullende Indenture gedateerd op 18 april 2017 tussen de Bank of America Corporation en The Bank of New York Mellon Trust Company, N.A. (opvolger van The Bank of New York), hetgeen een aanvulling vormt op de gewijzigde en opnieuw geformuleerde achtergestelde indenture (voor achtergestelde InterNotes ^(R)) gedateerd per 1 juli 2001, zoals aangevuld

* Formulier voor Senior InterNotes ^(R) Master geregistreerde wereldwijde senior lening

* Formulier voor Subordinated InterNotes ^(R) Master geregistreerde wereldwijde achtergestelde lening

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170419006792/nl/

Contacts

Bank of America Corporation

Michael Pressman, 980-386-5083

Assistant General Counsel