Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-04-20

Sprekers van Europese Commissie, Lloyd's of London, Maersk Line, Zurich Insurance Services gaan presentatie houden op Europese Business Architecture Innovation Summit in juni

NEEDHAM, Mass.-(BUSINESS WIRE)- De Object Management Group ^(R) (OMG ^(R)) en de Business Architecture Guild gaan samen de derde Europese Business Architecture Innovation Summit organiseren op 6 en 7 juni 2017 in het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel, Belgie. De registratie is geopend.

Op de Summit zullen professionals uit het bedrijfsleven en wereldwijde experts aanwezig zijn van: ABN AMRO Bank, Boeing, Europese Commissie, Huawei Technologies, Lloyd's of London, Maersk Line, Nordea Life & Pension, United Airlines, Zurich Insurance Services en anderen, die de huidige staat van de bedrijfsarchitectuur op de volgende gebieden zullen bespreken:

* Strategie-ondersteuning en implementatie van bedrijfsmodellen

* Praktijkafstemming en definitie van stappenplan

* Portfoliobeheer en investeringsstrategie

* Risicobeheer en naleving van de regelgeving

* Analyse van de bedrijfsresultaten

* Digitale transformatie en klantervaring

Naast de Summit zullen de Business Architecture Guild en OMG ook een eendaagse Business Architecture Transportation Industry Reference Model Workshop houden op donderdag 8 juni. Op 5 juni zal in de middag een gratis sessie voorafgaand aan de Summit gehouden worden.

Registratie voor de tweedaagse Summit is $ 445 USD. Registratie voor de optionele Business Architecture Transportation Industry Reference Model Workshop is een extra $ 100 USD.

Over de Business Architecture Guild ^(R)

Het hoofddoel van de Business Architecture Guild is `het bevorderen van de beste praktijken en het uitbreiden van de kennisbasis van de bedrijfsarchitectuurdiscipline.' De Guild is een internationale ledenorganisatie zonder winstoogmerk die waardevolle middelen biedt aan professionals op het gebied van bedrijfsarchitectuur en anderen die geinteresseerd zijn in deze discipline. De Business Architecture Guild is de bron van `A Guide to the Business Architecture Body of Knowledge ^(R)` (BIZBOK ^(R) Guide) en de aanbieder van het Certified Business Architect (CBA)/ ^(R)-programma, dat wereldwijd zakelijke architecten certificeert. Ga voor meer informatie naar http://www.businessarchitectureguild.org.

Over OMG

De Object Management Group ^(R) (OMG ^(R)) is een internationaal consortium zonder winstoogmerk voor technologische normen met open lidmaatschap, met vertegenwoordiging van overheid, industrie en academie. OMG-taakgroepen ontwikkelen integratienormen voor ondernemingen voor een breed scala aan technologieen en een nog grotere waaier van industrieen. OMG's modelleringsstandaarden zorgen voor krachtig visueel ontwerp, uitvoering en onderhoud van software en andere processen. Ga naar www.omg.org voor meer informatie.

Noot voor de redactie: Object Management Group ^(R) en OMG ^(R) zijn geregistreerde handelsmerken van de Object Management Group. Ga voor een overzicht van alle OMG-handelsmerken naar http://www.omg.org/legal/tm_list.htm. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170420005452/nl/

Contacts

Object Management Group

Ann McDonough, +1 781-444-0404

mcdonough@omg.org