Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-07-10

Historische aankoop van iconisch Grosvenor House Hotel door Ashkenazy Acquisition Corp

10:24 uur 10-07-2017

Historische aankoop van iconisch Grosvenor House Hotel door Ashkenazy Acquisition Corp

LONDEN & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)- Een van ’s werelds meest iconische vastgoedstukken, het Grosvenor House Hotel in Londen, is op 6 juli 2017 aangekocht door de Amerikaanse vastgoedfirma Ashkenazy Acquisition Corp. De overname is de grootste hoteldeal met betrekking tot één bezitting in de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk. De financiële details zijn niet bekendgemaakt. Ashkenazy Acquisition Corp heeft een van de grootste portefeuilles met iconisch vastgoed in de Verenigde Staten. Deze overname weerspiegelt de ambitieuze doelstelling van Ashkenazy Acquisition Corp om in de komende 24 maanden nog eens 2 miljard aan privaat vermogen te investeren in de aankoop van internationaal iconisch vastgoed.

Historic Acquisition of The Iconic Grosvenor House Hotel by Ashkenazy Acquisition Corp

LONDON & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– One of the world’s most iconic assets, The Grosvenor House Hotel in London, was acquired by U.S. real estate firm Ashkenazy Acquisition Corp on 6th July 2017 in what constitutes the most significant single asset hotel deal in U.K. history. Financial terms were not disclosed.

Ashkenazy Acquisition Corp has one of the largest portfolios of iconic assets in the U.S. and this acquisition reflects a continued aggressive focus from Ashkenazy Acquisition Corp to deploy, over the next 24 months, an additional 2 billion euro of equity in acquiring global iconic assets.

Other iconic assets owned by Ashkenazy include Union Station (Washington, D.C.), Faneuil Hall Marketplace (Boston), 625 Madison Avenue (New York), Bayside Marketplace (Miami) and Barneys New York (New York & Los Angeles). Recently, Ashkenazy acquired a stake in the famed Plaza Hotel in New York City.

About The Grosvenor House Hotel: The Grosvenor House Hotel, featuring a tradition of luxury, was built in the 1920s and opened in 1929 on the site of Grosvenor House located on Park Lane, Mayfair. Fully refurbished with a world-class architectural design, The Grosvenor House Hotel brings 350 years of London history and tradition to life in one of the most prestigious luxury markets globally.

About Ashkenazy Acquisition Corp: Ashkenazy Acquisition Corp is a private real estate investment firm with a portfolio valued in excess of $10 billion focusing on retail, hospitality, office and residential. http://www.aacrealty.com/

View source version on businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170707005626/en/

Contacts

Ashkenazy Acquisition Corp

Melanie Sessa, 212-213-4444

info@aacrealty.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.