Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-07-10

Andersen Global begint uitbreiding in Egypte

15:27 uur 10-07-2017

Andersen Global begint uitbreiding in Egypte

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–

Andersen Global is trots om de toevoeging van een kantoor in Egypte te kunnen aankondigen door middel van een samenwerkingsovereenkomst met Maher Milad Iskander and Co., een Egyptische firma voor fiscale en juridische zaken, gevestigd in Caïro.

“Onze samenwerking met de aangesloten kantoren van Andersen Global verbetert ons vermogen om kwaliteit en naadloze dekking te leveren op locaties over de hele wereld. Het aanbieden van een uitgebreider aanbod aan diensten, en de combinatie van fiscale en juridische dienstverlening, zal grote voordelen voor onze klanten opleveren,” aldus Maher Milad Iskander, Managing Partner van Maher Milad Iskander and Co. “Klantenservice op het hoogste niveau is onze topprioriteit en het samenwerken met professionals die deze manier van denken met ons delen is uitermate belangrijk voor ons.”

Maher Milad Iskander and Co. biedt, naast een volledige suite van belastingdiensten die verstrekt worden aan particulieren en bedrijven in Egypte, een breed scala aan juridische diensten, zoals fusies en acquisities, financiën en bankdiensten, en geschillenbeslechting, aan een breed scala van industrieën, waaronder productie, textiel, energievoorziening, telecommunicatie, farmaceutica, voedsel, en toerisme.

Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax, merkte op, “Egypte is het op twee na dichtstbevolkte land van Afrika en wordt beschouwd als een van de belangrijkste opkomende markten in de wereld. De toevoeging van Maher Milad Iskander and Co. geeft kracht aan ons kantoor en het maakt deel uit van een grotere expansiestrategie in de regio. Maher en zijn team van professionals tonen onze inzet om wereldwijd de beste service te leveren.”

De toetreding van Maher Milad Iskander and Co. tot Andersen Global gaat gepaard met meer dan 70 advocaten, accountants, professionals, en administratief personeel. Andersen Global heeft wereldwijd meer dan 2.000 professionals en een aanwezigheid op 64 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170710005377/nl/

Contacts

Andersen Tax

Megan Tsuei, 415-764-2700