Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-08-02

Edwards lanceert nieuwe serie passieve manometers en regelaars voor gespecialiseerde hoogvacuümapplicaties

09:07 uur 02-08-2017

Edwards lanceert nieuwe serie passieve manometers en regelaars voor gespecialiseerde hoogvacuümapplicaties

BURGESS HILL, England–(BUSINESS WIRE)— Edwards introduceert het P3 portable vacuümmeetsysteem. Een gebruiksvriendelijk, op batterijen werkend apparaat met een eigen display voor de gemeten druk, en dat is ideaal voor serviceonderhoud ter plekke en in-situ drukcontroles. De P3 is in staat om drukmetingen te verrichten, zowel op locatie als een vaste plaats bij allerlei installaties, inclusief service-, onderhouds-, universiteits- of labaratoriumapplicaties.

De Piezo Pirani sensor maakt drukmetingen van alle veelvoorkomende typen gas mogelijk, in het gebied van 1200 tot 5×10 -4 mbar. Met de geïntegreerde batterij kan het apparaat gekoppeld worden aan elk gewenst meetpunt en de resultaten direct weergeven of opslaan. Er is plaats voor 2000 waarden. Alle opgeslagen data kan via een USB-aansluiting geëxporteerd worden.

 

Edwards Launches New Range of Passive Gauges and Controllers for Specialized High Vacuum Applications

BURGESS HILL, England–(BUSINESS WIRE)– Edwards introduceert een nieuwe serie passieve manometers en regelaars die voldoen aan de behoeften van die klanten met gespecialiseerde applicaties binnen de high energy fysica en ultra high vacuümsector. Het nieuwe assortiment manometers en regelaars is ideaal te gebruiken in een grote hoeveelheid applicaties, van UHV-systemen tot de verwerkende industrie, of in welke toepassing dan ook waar actieve meters niet gebruikt kunnen worden.

De nieuwe serie passieve manometers en regelaars van Edwards bestaat uit Pirani, Penning en zowel Bayard-Alpert en Extractor Ion meterkoppen. Deze zijn te gebruiken in combinatie met een passieve manometerregelaar om de druk te laten zien.

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.