Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-08-03

Vinçotte digitaliseert dienstenleveringsproces met ServiceMax, van GE Digital, in een verbetering van de efficiëntie van € 20 M

09:27 uur 03-08-2017

Vinçotte digitaliseert dienstenleveringsproces met ServiceMax, van GE Digital, in een verbetering van de efficiëntie van € 20 M

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Vinçotte, een van de grootste geaccrediteerde inspectie- en certificatiebedrijven van Europa, is bezig met de digitalisering van de end-to-end dienstverleningsprocessen via het ServiceMax buitendienst-beheerplatform. ServiceMax, van  GE Digital, is toonaangevend op het gebied van cloudgebaseerde buitendienst-beheeroplossingen. Het initiatief vanuit de bestuursraad is onderdeel van de bredere doelstelling van het bedrijf voor het stimuleren van € 20 M besparingen op het gebied van efficiëntie tegen 2020 en de klantervaring voor de 63.000 klanten in de Benelux te transformeren.

Vinçotte inspecteert, controleert en voert audits uit op installaties, systemen, en productieprocessen, zo dat er garanties kunnen worden gegeven over de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Het bedrijf is werkzaam in een grote diversiteit aan industrieën, zoals energie, chemie, staal, onroerend goed, automobiel, metaalconstructie, voedsel, milieu, en gezondheid. Vinçotte heeft meer dan 1.300 inspecteurs in België, Nederland en Luxemburg, die meer dan 275.000 klussen per jaar uitvoeren, en gaat nu de samenwerking aan met GE Digital om direct beste praktijken te implementeren via ServiceMax.

“Wij willen onze inspecteurs de mogelijkheid geven om een naadloze klantervaring te bieden via een veel grotere automatisering binnen al onze bedrijfsacativiteiten”, zei Luc Verbist, CIO van Vinçotte. “ServiceMax speelt hier een cruciale rol in door al onze dienstgerelateerde processen te digitaliseren, van de eerste verkooporder tot de werkorder, planning, schematisering, evenals het direct digitaliseren naar het rapportageproces van de gegevens die onze inspecteurs verzamelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat we betere service kunnen gaan leveren en beter gebruik kunnen maken van onze inspecteurs, maar ook een aanzienlijke verlaging van het lekken van diensten doordat er betere kennis van wat valt onder klantcontracten, en handtekeningen op het punt van uitvoering vast te leggen, zodat de cashflow kan worden verbeterd.”

Het ServiceMax-platform wordt in de komende maanden op mobiele apparaten binnen Vinçotte geïmplementeerd en de verwachting is dat het aan het einde van dit jaar actief zal worden gebruikt.

Over Vinçotte

Vinçotte, als toonaangevende speler in de Benelux, met 1.800 werknemers tot beschikking van de klant, laat privé-individuen, zelfstandigen, MKB’s en multinationals zien hoe ze zo goed mogelijk kunnen presteren. Sectorspecialisten geven advies over inspectie, certificatie, conformiteitsbeoordeling, en training aan meer dan 60.000 klanten, op maat gemaakt voor hun specifieke behoeften. Met een klanttevredenheid van 96% is Vinçotte een betrouwbare partner waar privé-individuen en bedrijven volledig vertrouwen in hebben en waar ze graag een overeenkomst mee aangaan. Dit heeft gezorgd voor een omzet van € 210 miljoen in 2016.

Over ServiceMax

ServiceMax, een GE Digital-bedrijf, is toonaangevend in de gigantische wereldwijde industrie voor buitendienst-beheersoftware; een geschatte markt van $ 25 miljard wereldwijd. Het bedrijf blijft bezig met het opnieuw verzinnen en maken van oplossingen voor 20 miljoen mensen wereldwijd die machines installeren, onderhouden en repareren binnen vele soorten industrieën, als de toonaangevende leverancier van end-to-end mobiele en cloudgebaseerde technologie voor de sector. ServiceMax doet er alles aan, van het meegaan met technici bij dienstoproepen tot het publiceren van de toonaangevende online publicatie in de industrie, om klanten te helpen bij het ontdekken van nieuwe innovaties, het mogelijk maken van nieuwe inkomstenstromen, het verbeteren van efficiëntie, en, het allerbelangrijkste, het tevreden stellen van hun eindklanten. Bezoek www.servicemax.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170802006059/nl/

Contacts

Devonshire Marketing

Vanessa Land, +44 (0)7768 693779

vanessa@devonshiremarketing.com