Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-08-10

Cloud Lending Solutions maakt laatste softwarerelease voor commerciƫle kredietverstrekkers

17:39 uur 10-08-2017

Cloud Lending Solutions maakt laatste softwarerelease voor commerciƫle kredietverstrekkers

SAN MATEO, CaliforniĆ«ā€“(BUSINESS WIRE)ā€“Ā Cloud Lending Solutions, een leider in cloudgebaseerde software voor commerciĆ«le leningen en leasing, heeft upgrades aangekondigd voor zijn end-to-end productsuite voor zijn commerciĆ«le kredietverstrekkers die gebruikmaken van:Ā CL Loanā„¢,Ā CL Leaseā„¢,Ā CL Originateā„¢,Ā CL Collectionsā„¢, en/ofĀ CL Marketplaceā„¢ en hebben een nieuw product inĀ CL Portalā„¢ uitgebracht. Deze verbeteringen van de Cloud Lending Solution suite zijn ontworpen voor de fundamentele uitdagingen in Global Banking, Community Banks, kredietunies, Lending Societies, en globale financiĆ«le instituties.

Cliƫnten van Cloud Lending Solutions kunnen profiteren van zowel strategische kostenreducties en nieuwe groeistromen financieren op lokaal of internationaal niveau, door te helpen de product roadmap te definiƫren. Met meer dan 45 substantiƫle nieuwe features, tientallen klantenspecifieke features, en honderden kleine upgrades, is deze laatste release de grootste release tot nu toe voor Cloud Lending Solutions. Een gedeeltelijke lijst van verbeteringen:

Acceptatie FIScorecards: Stelt financiĆ«le instellingen (FIā€™s) in staat om scorecards te definiĆ«ren bestaande uit configureerbare prijzen en voorwaarden en deze toe te wijzen aan configureerbare risicoratings. Ze kunnen hun scorecards ook definiĆ«ren, bestaande uit evaluatiecriteria, scores en gewichten, die kunnen worden uitgevoerd voor een specifieke lening op basis van configureerbare criteria. Resultaten van de scorecardevaluatie, prijzen, en voorwaarden kunnen dan automatisch worden toegepast op de lening of gepresenteerd aan de gebruiker voor selectie.

Analyse financiĆ«le statements/financiĆ«le spreading:Ā Stelt financiĆ«le instellingen in staat om financiĆ«le statements te configureren en genereren, financiĆ«le ratioā€™s voor bedrijven en individuele lenende entiteiten geassocieerd met een kredietmogelijkheid. Bovendien kunnen kredietverstrekkers de resulterende financiĆ«le statement data en analyse gebruiken tijdens het acceptatieproces van de lening en de layout en het formaat van ieder financieel statement configureren, evenals de berekeningen en formules die de waarden van het financiĆ«le statement afleiden en de resulterende financiĆ«le ratioā€™s.

Risisoanalyse en blootstellingĀ Kredietverstrekkers kunnen sjablonen voor risicoanalyse configureren, risicoscores genereren voor kredietrelaties, risico evaluatiecreteria definiĆ«ren in scorecards en de risico rating drempels, en risicobeoordelingen voor kredietrelaties automatisch of op aanvraag evalueren voor kredietrelaties.

CL Portalā„¢Ā Een configureerbaar front-end portal dat een gedifferentieerde leenervaring biedt voor private, commerciĆ«le en kleine zakelijke leningen voor crediteuren, investeerders en stakeholders; integreert productworkflows en documentmanagement om een gepersonaliseerde en unieke ervaring te creĆ«ren voor leningen van volledig geautomatiseerde consumentenleningen tot collaboratieve commerciĆ«le leningen met meerdere entitenten.

KredietcomitƩ en communicatie: Biedt een volledig virtuele comitƩ-ervaring waar leden kredietmogelijkheden kunnen bekijken, bespreken en erover stemmen via hun computer en leningscommunicaties tussen teamleden online kunnen uitvoeren zonder een audit trail. Verbetert vergaderefficiƫntie door automatisch te notuleren en tijdslimieten voor leningpresentaties af te dwingen.

Geavanceerde leningafsluitingĀ stelt financiĆ«le instellingen in staat om alle fases van hun leningsproces te definiĆ«ren voor ieder kredietproduct en de verplichte ta(a)k(en) vereist in iedere fase. Definieer eenvoudig taken voor het afsluiten van een lening gedreven door aanvullende criteria zoals risicorating of kredietbedrag en wijs iedere taak automatisch toe aan teamleden op basis van hun rol. Dit garandeert een efficiĆ«nt proces door het afdwingen van vervaldata voor taken en het garanderen van beleidsnaleving door voltooiing van taken af te dwingen op de toepasbare fase van het leningsproces.

Relatie dashboardĀ Biedt een 360-graden overzicht van de klantrelatie die financiĆ«le instituten in staat stelt om een compleet overzicht te verkrijgen van de gehele kredietrelatie. Gebruikers krijgen een real-time overzicht van relatiedocumenten en documentuitzonderingen; monitoren en evalueren van relatieovereenkomsten, bekijken financiĆ«le accounts en kredietmogelijkheden in uitvoering, en evalueren relatierisico door sjablonen voor risico-evaluatie en berekeningen voor kredietrisico. Dit wordt geleverd naast functionaliteit voor klantenrelatiemanagement die Salesforce biedt.

ā€œDe productverbeteringen in deze release zijn ontworpen om banken en financiĆ«le instellingen in staat te stellen om kostenreducties te realiseren terwijl ze tegelijkertijd een schaleerbaar, flexibel operatiemodel bieden dat groei-initiatieven ondersteunt,ā€ zei Snehal Fulzele, CEO van Cloud Lending Solutions. ā€œMet Cloud Lending Solutions, is die beslissing geen trade-off, bankmanagers kunnen waarde creĆ«ren voor hun kredietnemers en aandeelhouders en operationele kosten reduceren.ā€

Aanvullende bronnen:

Productoverzichten:Ā http://www.cloudlendinginc.com/product-demo-videos/

Volg ons op LinkedIn:Ā https://www.linkedin.com/company/cloudlendinginc

Volg ons op Twitter:Ā https://twitter.com/cloudlending

Voor een demo:Ā https://www.cloudlendinginc.com/schedule-demo/

Over Cloud Lending Solutions

Een leidend cloudgebaseerd bedrijf voor financiĆ«le diensten, dat het contact van de globale kredietgemeenschap met hun kredietnemers verbetert door de kredietervaring te transformeren. Gebouwd op Salesforce, wereldwijd het #1 CRM, is Cloud Lending Solutions de enige end-to-end krediet- en leasingsoftware specifiek ontworpen om het gehele kredietproces te vereenvoudigen en digitaliseren; van afsluiting, acceptatie, servicing, tot betalingen, door een enkel dossiersysteem te creĆ«ren voor kredietoperaties. Met kantoren in San Mateo, Londen, Sydney, en Bangalore, contact visit Cloud Lending Solutions onder:Ā www.cloudlendinginc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com:Ā http://www.businesswire.com/news/home/20170810005669/nl/

Contacts

Cloud Lending Solutions

William Wagner, 650-279-0325

william@cloudlendinginc.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.