Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-09-13

NTT Com lanceert Enterprise Cloud WebRTC platform wereldwijd

19:12 uur 13-09-2017

NTT Com lanceert Enterprise Cloud WebRTC platform wereldwijd

Maakt uitrol op dezelfde dag van real-time communicatiefuncties op applicaties en websites mogelijk.

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– NTT Communications Corporation (NTT Com), het bedrijf voor ICT-oplossingen en internationale communicatie binnen de NTT Group (TOKYO:9432), heeft vandaag de wereldwijde lancering van zijn Enterprise Cloud WebRTC Platform (ECL WebRTC) bekend gemaakt, een service die uitrol op dezelfde dag mogelijk maakt van online real-time communicatiefuncties zoals stem- en videocommunicatie en gegevensoverdracht op smartphones, tablets en webapplicaties.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170913005533/nl/

Figure (Graphic: Business Wire)

Het ECL WebRTC platform biedt de volgende voordelen:

Software Development Kits (SDK’s), die video, stem- en gegevensoverdracht aanbieden; de service zal vier soort SDK’s aanbieden compatibel met webbrowsers, iOS, Android of IoT.

Door applicaties en websites uit te rusten met ECL WebRTC, kunnen klanten snel real-time communicatiefuncties realiseren zoals video en voice conferencing voor meerdere personen, evenals gegevensoverdracht.

NTT Com levert en onderhoudt alle serverinfrastructuur vereist voor WebRTC; klanten kunnen zich op de ontwikkeling en levering van hun eigen service richten.

De service zal beschikbaar worden gemaakt voor bedrijven via een abonnement dat volledige technische ondersteuning biedt en een Service Level Agreement dat 99,99% beschikbaarheid biedt; start-up bedrijven en ontwikkelaars kunnen zich online aanmelden voor een gratis abonnement met beperkte capaciteit (zie de appendix voor meer informatie).

Achtergrond

ECL WebRTC is een service van NTT Com die servers onderhoudt vereist voor het gebruik van Web Real-Time Communication (WebRTC) capaciteiten, de gestandaardiseerde technologie voor de implementatie van real-time communicatie, en die software development kit (SDK) aanbiedt. WebRTC is een technologie die webbrowsers en iOS, Android of IoT-apparaten in staat stelt om real-time media te zenden en ontvangen, de vraag waarnaar is toegenomen door de groei in werken op afstand, teleconferenties en leren op afstand, evenals de groei van online callcenters en online vertalingen. In 2013 introduceerde NTT Com SkyWay, Japan’s eerste WebRTC platform, tegenwoordig gebruikt door naar schatting 5.000 ontwikkelaars, 8.000 applicaties en 300.000 gebruikers. Om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van de markt, heeft NTT Com nu ECL WebRTC gelanceerd, een complete commerciële service gebaseerd op te technologieën gebruikt in SkyWay.

Officiële website van Enterprise Cloud WebRTC Platform

https://webrtc.ecl.ntt.com/en/

NTT Communications brengt probeerversie uit van SkyWay WebRTC Platform met TURN Feature (persbericht van 27 januari 2015):

http://www.ntt.com/en/about-us/press-releases/news/article/2015/20150127.html

NTT Communications biedt gratis de eerste spraakherkenning API aan voor meerdere browsers aan (persbericht van 28 juli 2015):

http://www.ntt.com/en/about-us/press-releases/news/article/2015/20150728.html

Over NTT Communications Corporation

NTT Communications levert adviesdiensten, architectuur, beveiliging en clouddiensten om de informatie- en communicatietechnologie (ICT) van bedrijven te optimaliseren. Dit aanbod wordt ondersteund door de wereldwijde infrastructuur van het bedrijf, waaronder het toonaangevende wereldwijde tier-1 IP-netwerk, het Arcstar Universal One™ VPN-netwerk, dat wereldwijd 196 landen/regio’s en 140 beveiligde datacenters bereikt. Oplossingen van NTT Communications gebruiken de wereldwijde hulpbronnen van de bedrijven van de NTT Group, waaronder Dimension Data, NTT DOCOMO en NTT DATA.

www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com | LinkedIn@NTT Com

Bijlage

Functies van ECL WebRTC (SDK/Server API)

SDK: JavaScript iOS Android IoT β version

Server API: Signaling, STUN, TURN, SFU (optionele diensten)

Signaling: wisselt informatie uit waaronder het IP-adres en poortnummers vereist voor verbinding tussen apparaten.

STUN: verkrijgt globale IP-adressen en poortnummers van het apparaat.

TURN: maakt het gebruik van WebRTC in netwerkomgevingen mogelijk waar P2P communicatie niet kan worden gebruikt, zoals enterprise netwerken, via data relaying.

SFU: Een type mediaserver die gegevens distribueert die zijn ontvangen van een apparaat naar andere apparaten en communicatie tussen een groot aantal mensen mogelijk maakt. SFU reduceert de coderingsbelasting van het apparaat en bandbreedte, evenals de hoeveelheid gegevens die worden verstuurd wanneer communicatie tussen meer dan drie mensen plaatsvindt.

IoT SDK β versie: SDK for developing Linux/Raspberry Pi applications.

Prijzen

Categorie

Item

Betaalde abonnementen

Gratis abonnementen

Prijs

Basis

2.480 JPY per min, met een bovengrens van 100.000 JPY per maand*

Signaling

Gratis voor maximaal een miljoen events, daarna 100.000 JPY

TURN/SFU

40 JPY/GB per één In/Out

Gebruiksbeperking

Aantal keer signaling

Tot 500.000 keer per maand

Aantal TURN

500 GB per maand

Aantal SFU

500 GB per maand

SLA/ondersteuning

SLA beschikbaarheid

99,99%

Ondersteuning

Ticketondersteuning en community van ontwikkelaars

Alleen community van ontwikkelaars

* Iedere huurder wordt het basisbedrag in rekening gebracht. Klanten kunnen meer dan een API-key aanmaken voor WebRTC in iedere huurder.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170913005533/nl/

Contacts

Contactpersonen voor de media

NTT Communications Corporation

Dhr. Yasumasa Morita / Dhr. Masayuki Hayashi / Mevr. Yuko Tomita, +81 3 6733 9521

Cloud Services

Sales Division

g-cl@ntt.com