Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-10-04

Nieuw operationeel contract tot 2020 aan Stork van Fluor toegekend door Ecopetrol in Colombia

11:26 uur 04-10-2017

Nieuw operationeel contract tot 2020 aan Stork van Fluor toegekend door Ecopetrol in Colombia

IRVING, Texas & UTRECHT, Netherlands & BOGOTA, Colombia–(BUSINESS WIRE)– De Fluor Corporation (NYSE: FLR) heeft vandaag bekendgemaakt dat aan Stork, onderdeel van het segment Diversified Services van Fluor, een contract voor 29 maanden is toegekend door Ecopetrol S.A., voor het verstrekken van diensten ter ondersteuning van de bedrijfswerkzaamheden in productiefaciliteiten en -clusters voor het Orinoquia Vice-President-project in Centraal-Colombia. Fluor boekte het contract voor een niet bekendgemaakt bedrag in het derde kwartaal van 2017.

“Stork werkt al ruim 30 jaar met Ecopetrol en we verheugen ons op het verder verstevigen van onze relatie door te blijven zorgen voor eersteklas dienstverlening op het gebied van bedrijfswerkzaamheden en onderhoud,” aldus Jorge Estrada, regionaal vice-president van Stork Latijns-Amerika en Offshore. “Dit contract met Ecopetrol handhaaft de positie van Stork als toonaangevende aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor bedrijfswerkzaamheden en onderhoud in Colombia.”

Stork levert onderhouds- en modificatiediensten evenals dienstverlening voor de integriteit van de bedrijfsactiva aan ruim 60 cliënten in de regio Colombia-Peru en meer dan 4000 cliënten overal ter wereld met omvangrijke ervaring op het gebied van uitvoering op meerdere locaties. Het contract met Ecopetrol omvat dienstverlening voor bemonstering en bewaking bij injectie- en productieputten, oppervlakte faciliteiten en het inspecteren van olieputtenlocaties.

Over Stork

Stork, een bedrijf van Fluor, werkt voortdurend aan het verbeteren van de prestaties van de bedrijfsactiva van zijn cliënten door middel van vernieuwende en op data gebaseerd activabeheer en onderhoudsoplossingen, van concept en ontwerp tot ontmanteling. We leggen ons toe op het duurzaam en succesvol uitbreiden van de bedrijven van onze cliënten door het vaststellen van nieuwe normen voor voortreffelijkheid in activabeheer. Ondersteund door onze kernwaarden wat betreft veiligheid, integriteit, teamwerk, klantgerichtheid en uitmuntendheid, streven wij ernaar het referentiepunt van onze bedrijfstak te worden – elke dag, overal. Ga voor meer informatie naar www.stork.com of volg ons op Twitter via @StorkTS.

Over Fluor Corporation

Fluor Corporation (NYSE:FLR) is een wereldwijd opererend bedrijf voor technische ontwikkeling, inkoop, fabricage, bouw en onderhoud dat in zes werelddelen kapitaal-efficiënte installaties voor zijn cliënten ontwerpt, bouwt en onderhoudt. Al meer dan een eeuw bedient Fluor zijn klanten door het leveren van innovatieve en geïntegreerde oplossingen overal ter wereld. Het hoofdkantoor van Fluor is gevestigd in Irving (Texas) en het bedrijf staat nummer 149 op de FORTUNE 500-lijst, met een omzet van $ 19 miljard in 2016 en ruim 60.000 medewerkers verspreid over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.fluor.com of volg Fluor op de sociale media op Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171004005572/nl/

Contacts

Fluor Corporation

Mediarelaties

Brian Mershon, 469-398-7621

of

Brett Turner, 864-281-6976

of

Beleggersrelaties

Geoff Telfer, 469-398-7070

of

Jason Landkamer, 469-398-7222

of

Stork Mediarelaties

Gijs Vrenken, +31 6 83001264