Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-10-05

IFOK en Cadmus bundelen krachten

11:48 uur 05-10-2017

IFOK en Cadmus bundelen krachten

Fusie breidt dienstenaanbod uit, voegt technische en communicatie-expertise toe voor klanten

BENSHEIM, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De Cadmus Group LLC (Cadmus), een toonaangevende consultancy op het gebied van energie, klimaat, paraatheid voor alle gevaren, de natuurlijke en gebouwde omgevingen, duurzaam vervoer, volksgezondheid en internationale ontwikkeling, heeft vandaag aangekondigd dat het de krachten heeft gebundeld met IFOK, een op duurzaamheid gerichte marktleider en internationale innovator voor dialoog en samenwerking met hoofdkantoor in Duitsland.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171004006498/nl/

Door de zeer technische veranderingsprocessen, de communicatiestrategie en de praktijken voor de engagement van belanghebbenden van IFOK te combineren met de voortreffelijke expertise van Cadmus, ontstaat een onderneming met een krachtige, unieke capaciteit voor de facilitering van maatschappelijke en economische transformatie.

De dienstverlening aan alle IFOK-klanten wordt voortgezet zonder verandering of onderbreking. Henning Banthien zal de werkzaamheden van IFOK blijven leiden als Managing Director en dienen als Senior Vice President van Cadmus. Hans-Peter Meister zal aanblijven als Senior Vice President for European Strategy van het wereldwijde bedrijf. Meister is de oprichter en voormalige CEO van IFOK en Meister Consultants Group, dat ook zich ook voegt bij Cadmus als onderdeel van deze transactie.

“De samenvoeging van Cadmus, IFOK en MCG zorgt voor boeiende mogelijkheden om de diensten die we leveren ter ondersteuning van de missie van onze klanten te verbeteren,” aldus Ian Kline, President en CEO van Cadmus. “Net zo belangrijk is het feit dat onze nieuwe collega’s het leidende geloof van Cadmus in de kracht van samenwerking tussen toonaangevende experts delen om buitengewone resultaten te behalen.”

De fusie leidt tot de vestiging van Cadmus’ eerste vaste kantoren buiten Noord-Amerika. IFOK heeft vestigingen in Bensheim, Berlijn, Düsseldorf en München, naast de 15 kantoren van Cadmus in de Verenigde Staten.

“In Cadmus hebben we een ideale partner gevonden om onze nationale en internationale expertise te benutten en nog meer waarde voor onze klanten te creëren met onze unieke geïntegreerde aanpak ten aanzien van innovatie en veranderingsbeheer,” stelde Meister. “Samen breiden we ons collectieve vermogen uit om overheden, bedrijven en de burgermaatschappij te helpen de complexe uitdagingen van vandaag de dag aan te pakken en te zorgen voor transformatie voor een duurzame toekomst.”

Over IFOK

IFOK is een Europese marktleider voor het transformeren van bedrijven en samenlevingen op basis van digitale ecosystemen en duurzaamheidsbenaderingen. IFOK heeft de markt vernieuwd met nieuwe hulpmiddelen en processen op het gebied van belanghebbendendialoog, burgerparticipatie, conflictbemiddeling, gezamenlijk feitenonderzoek en sectoroverschrijdende samenwerking. Het bedrijf is zeer gewaardeerd als strategisch adviseur voor zijn klanten en de sterke gerichtheid op implementatie. IFOK is een leider voor digitale transformatie. Het bedrijf beheert het centrale Duitse platform voor industrieel internet, het grootste overheidsveranderingsproces in de richting van digitale communicatie en open overheid in Noordrijn-Westfalen, en leidt Duitse DAX-bedrijfsprojecten over de toekomst van het werk. Vanaf het begin van IFOK is de zakelijke focus om complexe infrastructuur- en energieprojecten te beheren, evenals klimaatbescherming en aanpassingsinspanningen van bedrijven en de overheidssector. Bij alle projecten is het de missie van IFOK om strategisch advies te geven, breed geaccepteerde oplossingen te ontwikkelen en deze samen te implementeren met onze klanten.

Over Cadmus

Cadmus biedt professionele adviesdiensten die klanten helpen hun doelen te bereiken en sociale en economische waarde te creëren voor vandaag en toekomstige generaties. Door uitzonderlijke technische expertise en een zeer samenwerkende aanpak toe te passen, leveren wij op maat gemaakte oplossingen die complexe uitdagingen aanpakken met betrekking tot zaken als energie, klimaat, paraatheid voor alle gevaren, de natuurlijke en gebouwde omgevingen, duurzaam vervoer, volksgezondheid en internationale ontwikkeling. De meer dan 500 consultants van Cadmus bedienen overheids-, commerciële en niet-gouvernementele organisaties in de Verenigde Staten en in het buitenland.

Volg ons

Facebook

LinkedIn

Twitter

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171004006498/nl/

Contacts

IFOK GmbH

Yvette Richter

Kantoor: +49.6251.8416-66

yvette.richter@ifok.de