Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-11-10

Andersen Global kondigt juridische diensten in Cyprus aan en een samenwerkingsverband met Theodosia Kyprianou

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt juridische diensten in Cyprus aan door middel van een samenwerkende firma, UnityFour Cyprus Ltd, en het samenwerkingsverband met Theodosia Kyprianou, een procesadvocaat met meer dan 14 jaar ervaring. Theodosia is gespecialiseerd in arbeidsrecht, dat onder andere bestaat uit het voeren van onderhandelingen, het opstellen en beëindigen van arbeidsovereenkomsten, en het geven van juridisch advies aan zowel plaatselijke als internationale klanten. Naar aanleiding van deze aankondiging, kunnen aangesloten en samenwerkende bedrijven van Andersen Global nu juridische diensten bieden in twintig landen wereldwijd.

“Ons samenwerkingsverband met Theodosia is gebaseerd op ons uitbreidingsplan om nieuwe diensten aan het bedrijf toe te voegen, en ons aanbod is nu uitgebreid met zakelijk en commercieel juridisch adviesdiensten, procesvoering, vertegenwoordiging tijdens geschillenbeslechting, alsmede regelgevende nalevingsdiensten. Met deze toegevoegde juridische diensten, zullen we beter in staat zijn om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten,” aldus Managing Director van UnityFour Cyprus, Nakis Kyprianou.

Wereldwijde voorzitter en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz, merkte op, “Ons vermogen om wereldwijd gecombineerde fiscale en juridische diensten te kunnen bieden is een uiterst waardevol pluspunt voor onze klanten en is een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie. Theodosia versterkt onze mogelijkheden in Cyprus, waardoor de betrokkenheid aangetoond wordt van onze aangesloten en samenwerkende bedrijven met betrekking tot onze algehele visie om naadloze service aan onze klanten wereldwijd te leveren.”

Theodosia vertegenwoordigt zowel zakelijke als individuele klanten en heeft diepgaande kennis op het gebied van juridisch onderzoek. Zij heeft advies verleend over verschillende juridische kwesties, zoals bedrijfstransacties, fusies en overnames en verschillende commerciële contracten. Theodosia is afgestudeerd aan de Universiteit van Thessaloniki in Griekenland waar ze een graad in de rechten heeft behaald. Ze werd in 2004 toegelaten tot de Orde van advocaten in Cyprus en is lid van de Orde van advocaten in Nicosia.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2.300 professionals en en heeft een aanwezigheid op 75 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171110005224/nl/

Contacts

Andersen Tax

Megan Tsuei, 415-764-2700