Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2017-12-27

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (de “Corporatie”) heeft op 22 december 2017 een Current Report op formulier 8-K ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”), met de bekendmaking dat het na de inwerkingtreding van de Tax Cuts and Jobs Act (de “Tax Act”) schat dat zijn netto-inkomen voor het kwartaal eindigend op 31 december 2017 is verminderd met naar schatting $ 3 miljard ten gevolge van de Tax Act, voornamelijk vanwege een lagere taxatie van bepaalde netto uitgestelde belastingvorderingen. De Corporatie zal de Tax Act blijven analyseren om de volledige consequenties van de nieuwe wet te bepalen, waaronder de lagere vennootschapsbelasting, op de financiële verklaringen en operaties van de Corporatie. De Corporatie zal financiële resultaten voor het kwartaal en jaar eindigend op 31 december 2017 op 17 januari 2018 publiceren.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document wordt ook beschikbaar gesteld op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171226005211/nl/

Contacts

Bank of America

Michael Pressman, +1-980-386-5083

Assistant General Counsel

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.