Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2018-01-04

Andersen Tax maakt debuut in Ierland

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– De naam Andersen maakt deze week zijn debuut in Ierland op het moment dat de Ierse samenwerkende firma van Andersen Global, mgpartners, wordt omgedoopt tot Andersen Tax. Het belastingadvieskantoor is in augustus 2016 een samenwerkend bedrijf geworden en is nu een aangesloten kantoor van Andersen Global, dat officieel de naam Andersen Tax gebruikt.

Mark Gorman, Managing Partner in Ierland, zei hierover, “We hebben meerdere jaren met partners bij Andersen Tax in de V.S. gewerkt aan klantenengagement en recentelijk hebben onze cliënten een uitstekende ervaring gehad met de andere aangesloten kantoren van Andersen Global. De aansluiting bij Andersen Global is zonder twijfel een groot voordeel voor onze cliënten en we kijken ernaar uit om onze langdurige relatie te formaliseren onder de naam Andersen Tax.”

Als Andersen Tax, zal het bedrijf Ierse en internationale klanten blijven adviseren over belastingplanning, belastingrisicomanagement en het oplossen van belastinggeschillen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren en structureren van complexe Ierse en internationale belastingzaken om belastingkosten en -risico te minimaliseren en waarde te creëren voor grote bedrijven en vermogende personen. Het bedrijf biedt gedetailleerde belastingnalevings- en accountingdiensten.

“Het gebruik van de naam Andersen door onze Ierse collega’s is een spannende ontwikkeling in de wereldwijde integratie van ons bedrijf. Terwijl onze invloed binnen Europa groeit, worden de capaciteiten van ons wereldwijde belastingteam steeds groter,” zei Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz. “Het is belangrijk om met personen met synergetische kwaliteiten samen te werken, en daarom is de overgang naar Andersen Tax in Ierland een logische volgende stap.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2500 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 84 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180104006238/nl/

Contacts

Andersen Tax

Megan Tsuei, 415-764-2700