Zoek in het archief
 
terug


News breaking: 2018-03-05

AURAK tekent memorandum van overeenstemming met Al Nuaimi Group

RAS AL KHAIMAH, Verenigde Arabische Emiraten--(BUSINESS WIRE)-- 20180305 --

De American University of Ras Al Khaimah (AURAK) heeft een memorandum van overeenstemming met de Al Nuaimi Group LLC ondertekend. De twee organisaties gaan studenten helpen hun concurrentiepositie en kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20180305006158/nl/

AURAK President, Prof. Hassan Hamdan Al Alkim, and Al Nuaimi Group CEO, Mr. Rashed Abdulla Ahmed, en ...

AURAK President, Prof. Hassan Hamdan Al Alkim, and Al Nuaimi Group CEO, Mr. Rashed Abdulla Ahmed, enter into MOU (Photo: AETOSWire)

Al Nuaimi Group LLC is een lokale aannemer en bouwmanager in Ras Al Khaimah die zich specialiseert in wegen en infrastructuur. Het bedrijf levert gemengd beton, bouwglas en metaal. De twee instituties zijn overeengekomen hun onderzoeken met elkaar te delen, elkaar uit te nodigen voor conferenties en samen te werken aan workshops en conferenties over de bouw, civieltechnisch werk en andere onderwerpen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180305006158/nl/

CONTACT:
AURAK
Jessica Zani - Writer and Editor
Department of Communications and Public Relations, +97172210900 Ext: 1325

jessica.zani@aurak.ac.ae