Zoek in het archief
 
terug


News breaking: 2018-03-06

Sparkol breidt professionele dienstverlening uit

BRISTOL, Engeland--(BUSINESS WIRE)-- 20180306 --

Sparkol, maker van toonaangevende software voor instructievideo’s VideoScribe en het recentelijk gelanceerde StoryPix, heeft vandaag aangekondigd zijn divisie voor professionele dienstverlening en producten uit te breiden.

Na versterkingen voor zijn salesteams in Europa en Australië als gevolg van de gestegen vraag, heeft het bedrijf geïnvesteerd in een reeks professionele services. Dat zijn onder meer videoproductie, training ter plaatse en online en toegang tot een internationaal netwerk van professionele illustratoren en grafisch ontwerpers voor de creatie van toegesneden content.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180306006410/nl/

CONTACT:
Bamboo PR for Sparkol
Victoria Morgan

victoria@bamboopr.co.uk