Zoek in het archief
 
terug


News breaking: 2018-04-03

H.I.G. Capital investeert in logistieke activa in Denemarken

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20180403 --

H.I.G. Capital, LLC (“H.I.G.”), een toonaangevende wereldwijde investeringsvennootschap met meer dan €20 miljard aan eigen vermogen onder beheer, heeft vandaag aangekondigd dat een van zijn dochterondernemingen onlangs de acquisitie van een logistieke portefeuille van 48.000m² in Denemarken heeft voltooid. Voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.

H.I.G. blijft zijn omvangrijke bezit van onroerend goed in heel Europa uitbreiden, bestaande uit aandelen- en schuldinvesteringen, met een bijzondere focus op zijn doelmarkt van small/ midcap-opportunities met toegevoegde waarde.

Riccardo Dallolio, algemeen directeur en hoofd van H.I.G. Europe Realty Partners in Londen: “De Scandinavische vastgoedmarkten vormen een belangrijk onderdeel van onze Europese strategie voor waardetoevoegen en we blijven actief kijken naar de kansen in de small/midcap-sector in de kapitaalstructuur in deze landen.”

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180403005923/nl/

CONTACT:
H.I.G. Capital
Riccardo Dallolio, +44 (0) 207 318 5700
Managing Director
rdallolio@higcapital.com

www.higcapital.com