Zoek in het archief
 
terug


News breaking: 2018-04-03

Young’s Seafood Limited kondigt gunning M&S-contract en overleg over fabriekssluiting in Annan aan

GRIMSBY, Engeland--(BUSINESS WIRE)-- 20180403 --

Young’s Seafood Limited kondigt vandaag de ondertekening aan van 3 belangrijke contracten met M&S. Daarin is vastgelegd dat Young’s Seafood M&S bevoorraadt met gekoelde en bevroren voorgebakken vis, natuurlijke zalm en witte vis. De contracten lopen van 2018 tot 2023.

Young’s Seafood kondigt ook aan dat het ervoor heeft gekozen om de productie van Deli en Meals door de Pinneysfabriek in Annan te staken, omdat deze productie niet langer financieel duurzaam is. Na een evaluatie van haar activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, stelt het bedrijf voor om de resterende productie van natuurlijke zalmen van de Pinneysfabrieken te verplaatsen naar Young’s bestaande natuurlijke zalmfaciliteit bij Humberstone Road in Grimsby.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180403006149/nl/

CONTACT:
Lodestone Communications
Fran O’Leary, Director
07980582254

fran.oleary@lodestonecommunications.com