Zoek in het archief
 
delivers the news
at your desk

Homepage
Berichten van vandaag
De laatste 100 berichten
In- en uitschrijven
 

Disclaimer: Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige, juridische geldigheid beoogt.

De laatste 100 berichten

20-Mar-2018 2017, een uitzonderlijk jaar voor LOXAM
In 50 jaar tijd is LOXAM een internationale groep geworden, gevestigd in 22 landen, nummer 1 in Europa en nummer 5 in de wereld. In een jaar waarin de Group verschillende overnames deed en haar activiteiten consolideerde, behaalde LOXAM in 2017 een geconsolideerde omzet van € 1.368 miljard, een stijging van 40% ten opzichte van 2016. Dit gaat vergezeld van de vooruitgang van EBITDA (inkomen vóór rente, belasting, afschrijvingen en amortisatie) die is gestegen van 33% tot 34% van de omzet. De omzet van de Group is als volgt verdeeld:
20-Mar-2018 Tan Delta: Niet alle Condition Based Monitoring is hetzelfde
Condition based monitoring (CBM) en onderhoudsprogramma’s bevatten doorgaans veel irrelevante technologieën. CBM lever een assessment van de status van alle apparatuur, gebaseerd op verzamelde en geanalyseerde data. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om kosteneffectieve en logisch beredeneerde onderhoudskeuzes te maken. Hiermee kunnen plankosten worden bespaard, servicefouten worden beperkt en downtime worden voorkomen.
20-Mar-2018 Accudyne Industries kiest voor LTI als infrastructuur- en beveiligingspartner
Larsen & Toubro Infotech Ltd. (NSE: LTI, BSE: 540005), een wereldspeler op het gebied van technologieconsultancy en digitale oplossingen, is door Accudyne Industries, LLC (Accudyne Industries) gekozen als transformatiepartner voor de levering van IT-infrastructuur en beveiligingsservices. Accudyne Industries is een toonaangevende leverancier van precisie-ontwikkelde en technologisch geavanceerde luchtdoorstromingssystemen en industriële compressors.
20-Mar-2018 FLIR brengt thermische vekeerssensor op de markt voor Vehicle-to-Everything-communicatie
FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) maakt vandaag bekend dat het de FLIR ThermiCam™ V2X, een thermische verkeerssensor voor de opkomende vehicle-to-everything-markt, in de handel is gebracht. De FLIR V2X-thermische sensor maakt het in het stadsverkeer voor voertuigen en infrastructuur mogelijk om met elkaar te communiceren en deze data om te zetten in slimme acties. Automobilisten, voetgangers én fietsers zijn hierbij gebaad en kunnen veiliger de weg op.
20-Mar-2018 Signalhorn kiest voor LeoSat voor aanleg nieuw datanetwerk
LeoSat Enterprises, dat een nieuwe satellietnetwerk bestaande uit 108 lage-baan-satellieten lanceert, heeft een overeenkomst gesloten met Signalhorn, een toonaangevende leverancier van hybride netwerkoplossingen voor commerciële partijen en overheden van over de hele wereld.
20-Mar-2018 Advantis Medical Imaging krijgt CE-keurmerk voor Brainance® MD, de cloudgebaseerde Neuroimaging Software van het bedrijf
Advantis Medical Imaging maakt bekend dat het een CE-keurmerk heeft verkregen voor Brainance® MD, de cloudgebaseerde Neuroimaging software van het bedrijf. Door de goedkeuring kan Brainance® MD worden gebruikt in klinische workflows waarin geavanceerde MRI-hersenscans worden gebruikt.
20-Mar-2018 Wereldwijd shoppen op Instagram dankzij Shopify
Shopify Inc. (NYSE: SHOP) (TSX: SHOP), ’s werelds meest vooraanstaande multi-channel-commerce-platform, maakt vandaag bekend dat het een nog belangrijkere rol krijgt binnen Instagram. De ‘Instagram Shopping’-functie die bedrijven de mogelijkheid biedt om producten aan Instagram-posts te koppelen is nu beschikbaar voor acht nieuwe markten: het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Brazilië. De uitbreiding geeft Shopify-verkopers een nog meer mogelijkheden om producten aan de man te brengen bij Instagramgebruikers over de hele wereld.
20-Mar-2018 Ghostbusters World met Google Maps API uitgelicht tijdens Google Keynote op GDC 2018
De onlangs aangekondigde Ghostbusters World, ontwikkeld in samenwerking tussen Sony Pictures Entertainment Consumer Products, Ghost Corps en uitgever FourThirtyThree Inc. (4:33), was vandaag onderwerp van gesprek tijdens de Google Keynote op de Game Developers Conference 2018. De nieuwe gameplay-beelden zullen van 21-23 maart ook vertoond worden bij de Google-stand op de expo-vloer. Ghostbusters World is gemaakt met de Maps API-technologie en toont het allernieuwste op het gebied van augmented reality in deze op Maps-gebaseerde game waar spelers in hun stadswijk kunnen patrouilleren en hun favoriete Ghostbusters-spoken vernietigen!
20-Mar-2018 YuppTV verwerft rechten voor VIVO-IPL 2018 in Australië, continentaal Europa en Zuid-Oost Azië
Fans kijken al maanden uit naar het elfde seizoen van de VIVO-IPL, de grootste T20-cricketcompetitie ter wereld. Fans in Australië, continentaal Europa en Zuid-Oost Azië kunnen dit seizoen bij YuppTV terecht. YuppTV is de voornaamste provider van Zuid-Aziatische tv-content. Het bedrijf heeft de exclusieve rechten verworven voor de VIVO-IPL 2018 die door Star India exclusief wordt geproduceerd in Europa, Zuid-Amerika, Zuid-Oost Azië en niet-exclusief in Australië.
20-Mar-2018 Nieuwe documentaire brengt wereldwijde watercrisis onder aandacht aangezien 844 miljoen mensen nog steeds geen toegang hebben tot schoon drinkwater
Proctor & Gamble's (P&G) non-profit Children’s Safe Drinking Water (CSDW)-programma en National Geographic brengen de wereldwijde watercrisis onder de aandacht met de release van een nieuwe documentaire en een nationale enquête in samenwerking met Wereldwaterdag. De documentaire, getiteld 'The Power of Clean Water,' volgt de levens van drie vrouwen en hun gezinnen en biedt een perspectief uit de eerste hand op de dagelijkse uitdagingen van het toegang verkrijgen tot schoon drinkwater. Naarmate de film vordert, zien kijkers hoe de Purifier of Water-pakketten van P&G, gedistribueerd door partners ChildFund in Indonesië, CARE International in Kenia en World Vision in Mexico, hebben bijgedragen aan de transformatie van deze gemeenschappen.
20-Mar-2018 Milrem Robotics ontwikkelt een UVG voor brandbestrijding en opsporing en redding
Vooral bekend om zijn slimme oorlogsvoeringssystemen, Milrem Robotics betreedt de commerciële markt met zijn onbemande grondvoertuig voor brandbestrijding en opsporing en redding dat wordt ontwikkeld samen met reddingsdiensten.
20-Mar-2018 Moody’s Analytics lanceert Data Alliance Portal
Moody’s Analytics heeft vandaag zijn nieuwe Data Alliance Portal gelanceerd. Leden van het Moody’s Analytics data-consortium kunnen via dit portaal risiko management data aanleveren aan het consortium en krijgen in ruil daarvoor toegang tot risiko management - benchmark data- uit het consortium.
19-Mar-2018 Nieuw onderzoek naar grootste problemen en behoeften in strijd om te stoppen met roken
De Foundation for a Smoke-Free World heeft de resultaten gepubliceerd van een nieuw, wereldwijd onderzoek om rokers beter te begrijpen en meer te weten te komen over hun ervaringen en uitdagingen als ze proberen om te stoppen met roken. Het onderzoek benadrukt ook dat rokers bewust zijn van de schade die wordt veroorzaakt door roken en hoe hun beleving van sigaretten, alternatieve producten en nicotine de motivatie om te stoppen met roken beïnvloeden. De resultaten laten de ontwikkeling van het onderzoek zien en helpen om erachter te komen wat de beste oplossingen zijn om zo snel mogelijk een einde te maken aan roken in verschillende culturen en economieën.
19-Mar-2018 ExThera Medical zet Europese dochteronderneming op
ExThera Medical Corporation, ontwikkelaar van behandelmethoden waarmee bacteriën en virussen uit het bloed gehaald kunnen worden, heeft het plan aangekondigd om ExThera Medical Europe op te zetten en Carla Kikken-Jussen te benoemen als managing-director van de nieuwe dochteronderneming.
19-Mar-2018 Intuit’s open platformstrategie verandert de manier waarop QuickBooks Online Accountant-gebruikers hun klanten kunnen bedienen
Intuit (Nasdaq:INTU) bewijst wederom waarom de open platformaanpak een naadloze samenwerking tussen de verschillende oplossingen van het concern mogelijk maakt. Vanaf vandaag is het in QuickBooks Online Accountant (QBOA) voor professionals mogelijk om al het klantbeheer binnen QuickBooks te doen. Ook klanten zonder QuickBooks kunnen nu worden bediend. De nieuwe functionaliteit is per direct beschikbaar voor alle gebruikers in de Verenigde Staten, Canda, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Zuid-Afrika en Frankrijk. Voor accountants wordt het hiermee nog eenvoudiger en intuïtiever om klantinformatie te ordenen en te bekijken in een overzichtelijke omgeving.
19-Mar-2018 Bajaj Electricals presenteert ‘Smart Indoors and Connected Outdoors’ op Light + Building 2018
Bajaj Electricals Limited, de toonaangevende Indiase speler in duurzame consumptiegoederen, ventilatoren, verlichting en techniek, neemt deel aan de wereldberoemde vakbeurs Light + Building 2018, die van 18 tot 23 maart plaatsheeft in het Duitse Frankfurt. Bajaj Electricals laat hier zijn intelligente oplossingen zien in stand D10 van de openluchtarena Agora.
19-Mar-2018 Horlogemaker Louis Chevrolet lanceert Chrono-Tour Bitcoin Special Edition
Codenaam: Chrono-Tour Bitcoin Special Edition – L: 20/03/2018 – 14.00 GMT
19-Mar-2018 Wereldleiders komen naar CES Asia 2018: Alibaba A.I. Labs, BYTON, FAW Hongqi, Guangzhou Automobile Group, iQIYI, KIA, Leapmotor, LG Electronics, Mitsubishi Electric Automotive, Singulato, Skyworth and TCL
The Consumer Technology Association (CTA) heeft een finke uitbreiding van het aanbod op CES Asia 2018 aangekondigd. Techgiganten als Alibaba A.I. Labs, BYTON, FAW Hongqi, Guangzhou Automobile Group, iQIYI, KIA, Leapmotor, LG Electronics, Mitsubishi Electric Automotive, Singulato, Skyworth en TCL maken hun opwachting en laten hun meeste recente innovaties zien die zijn bedoeld voor de Aziatische markt.
19-Mar-2018 De Nora showt innovatieve producten voor waterbehandeling en toepassingsexpertise voor de Europese start tijdens de IFAT in München tussen 14 en 18 mei
De Nora, een leidinggevende ontwikkelaar van veilige en inovatieve wateroplossingen voor de desinfectie, zuurstofverrijking, het filteren en het elektrochloreren van water, laat tijdens de IFAT in München van 14 tot en met 18 mei zijn producten zien. De Nor presenteert innovatieve nieuwe ontwikkelingen en vooruitstrevende producten bij stand A1.334. Daar tonen we onder meer onze Capital Controls®-ozonsystemen, DE NORA TETRA™ biologische waterreinigingsfilters en de ClorTec®-, SEACLOR®- en SANILEC®- electrochemische producten.
19-Mar-2018 CONQUEST Group benoemt Philippe Taillardat tot directeur van bedrijfsonderdeel voor vermogensbeheer
Philippe Taillardat verrijkt CONQUEST meer dan 25 jaar aan ervaring in vermogensbeheer en investment banking, voornamelijk in kapitaalinvesteringen, financieel advies, aandelen- en schuldinvesteringen op gebied van internationale infrastructuur en duurzame energie.
19-Mar-2018 JustPremium lanceert Rich Video Product Suite
De multimediale advertentiemarktplaats JustPremium, heeft vandaag een nieuwe productsuite aangekondigd: Rich Video. Het nieuwe pakket maakt het mogelijk om in een paar klikken multimediale en crossmediale videoadvertenties te maken op basis van bestaande reclameuitingen. Met Rich Video kunnen adverteerders reclamecampagnes op poten zetten die leiden tot meer interactie en hogere clickratio’s. Rich Video wordt gelanceerd op het moment dat de vraag naar kwaliteitsvideo op een recordhoogte ligt. JustPremium lanceert Rich Video op een moment dat de vraag naar mutlimediale advertentievideo’s op een recordhoogte ligt. Er is geen betere tijd geweest om in deze markt te stappen.
19-Mar-2018 USP Capital: Voormalig Samsung en Google managers lanceren ‘virtuele economie’ via AR/VR Assets-blockchain in samenwerking met Games Based binnen de Google Maps-API
De interesse in AR/VR-technologieën is sterk toegenomen door de recente aankondiging van Google om de Maps-API open te stellen voor ontwikkelaars. Die kunnen hun toekomstige AR-games voortbouwen op de successen van Pokemon Go. Door technologie gaat naar verwachting een compleet nieuwe virtuele economie ontstaan waarin allerlei diensten en goederen door gebruikers gedeeld worden. Mossland loopt op dit gebied voorop. De AR-game is gebouwd op blockchain door een team van AR-experts die afkomstig zijn bij Google en Samsung. In januari haalde Mossland nog 5 miljoen Amerikaanse dollar op in nog geen 38 minuten. Enkele betrokkenen bij het project zijn Jason Han (Kakao Blockchain) en Jeffrey Lim (Google).
19-Mar-2018 Sabio tilt klantervaring naar hoger niveau met overname Bright UK
Sabio, specialist in klantervaring, heeft bekendgemaakt dat het Bright UK Limited heeft overgenomen. Bright levert klantdata en analyseert deze. Daarnaast zorgt Bright voor consultancy en heeft het SaaS-oplossingen in huis die inzicht bieden voor klantencentra en een efficiëntere afwerking van data mogelijk maken. Het werk van Britght kenmerkt zich door een unieke combinatie van real-time analyse van klantenfeedback, benchmarking en medewerkersonderzoek.
19-Mar-2018 Digi Communications N.V.: Bekendmaking convocatiedatum voor aandeelhouders m.b.t. goedkeuring van de jaarcijfers over 2017
Het bedrijf wil zijn investeerders en de markt laten weten dat de Raad van Bestuur op woensdag 21 maart 2018 samenkomt met de aandeelhouders voor het afkaarten een goedkeuren van het financiële jaarrapport over 2017. Op dezelfde dag zal het rapport, samen met meerdere andere documenten, openbaar worden gemaakt, voorzien van de bevindingen van het auditteam.
19-Mar-2018 Europees Parlement - E-Cig: Een potentiële stap voorwaarts naar een gezonder Europa, meldt LIAF - Lega Italiana Anti Fumo
LIAF - Lega Italiana Anti Fumo komt met onderstaand statement:
19-Mar-2018 IDEMIA gaat samenwerking met Unisys aan voor biometrische dienstverlening voor het Australische Ministerie van Binnenlandse Zaken
IDEMIA, de wereldleider op het gebied van toegevoegde realiteit, levert met trots de biometrische techniek aan waarop de Enterprise Biometric Identity Service (EBIS) is gebaseerd die wordt gebruikt door het Australische Ministerie van Binnenlandse Zaken.
19-Mar-2018 Obuv Rossii Group maakt jaarcijfers 2017 bekend
Obuv Rossii Group, met 560 winkels in 154 steden het op een na grootste schoenenconcern van Rusland, maakt de geauditeerde financiële cijfers bekend voor het boekjaar eindigend op 31 december 2017. De cijfers zijn in overeenstemming met de IFRS.
19-Mar-2018 Indien u in het verleden bepaalde Petrobras-effecten hebt aangeschaft of anderszins hebt verkregen, hebt u mogelijk recht op een financiële vergoeding op grond van een collectieve schikking
Pomerantz LLP heeft de volgende verklaring afgegeven met betrekking tot het proces terzake effecten van Petrobras.
18-Mar-2018 Rimini Street presenteert cijfers vierde kwartaal en volledig boekjaar 2017
Rimini Street, Inc. (Nasdaq:RMNI), de internationale provider van zakelijke softwareproducten en -services en toonaangevende externe verlener van ondersteunende diensten voor Oracle- en SAP-producten, heeft de cijfers gepresenteerd voor het vierde kwartaal en volledige boekjaar eindigend op 31 december 2017.
18-Mar-2018 Elliott gelooft dat een werkelijk onafhankelijke bestuursraad nodig is om het bestuur en de prestaties van Telecom Italia te verbeteren
Elliott Advisors (UK) Limited (“Elliott”), dat adviezen verstrekt aan fondsen (samen “Elliott”) die een gemeenschappelijk belang hebben in de gewone en spaareffecten van Telecom Italia (het “Bedrijf”, “TIM”), heeft vandaag in een brief aan aandeelhouders van TIM bevestigd dat zij zes onafhankelijke, hoog gekwalificeerde kandidaten heeft genomineerd voor de bestuursraad van het Bedrijf (de “Genomineerden van de Aandeelhouders”). De brief van Elliott bepleit de noodzaak van een werkelijk onafhankelijke bestuursraad en beschrijft de mogelijkheden voor een aanzienlijk hoger rendement door het aanbrengen van verbeteringen in het bestuur van Telecom Italia. De biografieën van de Genomineerden van de Aandeelhouders, samen met de volledige tekst van de brief, zijn hieronder te vinden.
17-Mar-2018 Nu verkrijgbaar: de smartphone gemaakt voor de manier waarop we vandaag de dag communiceren, de Galaxy S9 en S9+
Samsung Electronics America, Inc. heeft aangekondigd dat de nieuwe, bekroonde Galaxy S9 en Galaxy S9+, die wereldwijd zijn erkend door smartphonerecensenten voor hun beste beeldscherm, ontwerp en camera, nu verkrijgbaar zijn bij draadloze netwerkproviders en in winkels in de VS. De telefoons zijn er in drie kleuren: Midnight Black, Coral Blue en de nieuwe Lilac Purple. De Galaxy S9 heeft een adviesprijs van $ 719,99, terwijl de Galaxy S9+ verkrijgbaar is voor $ 839,99. Zowel ontgrendelde als carrierversies van de Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn ook beschikbaar voor aankoop op Samsung.com.
16-Mar-2018 Zomeractie met Probanden.nl: nieuwe shopfeature en prestatiesterke bandenmodellen
De zomeractie stelt jaarlijks hoge vereisten aan autowerkplaatsen en bandenverdelers. Samen met de start van het seizoen introduceert Probanden.nl, de online shop voor bedrijfsklanten van Europa's toonaangevende internetbandenverdeler Delticom, daarom een nieuwe feature, dat de dagelijkse activiteit van shopklanten moet verlichten: zo is op Probanden.nl vanaf nu een adviesmodus beschikbaar. Bij het overschakelen van aankoop- naar verkoopview worden hier in plaats van de werkelijke aankoopprijzen de eigen consumentprijzen weergegeven. Daarvoor bewaren gebruikers van Probanden.nl gewoon hun individuele toeslagen voor de verschillende artikelgroepen. Uit de toeslagen en de aankoopprijs berekent de online shop automatisch de persoonlijke consumentenprijs. Daarnaast is ook de gebruikelijke aankoopview verder beschikbaar.
16-Mar-2018 CreativeDrive klaar om retailsector ingrijpend te veranderen door overname van 3D-, AR/VR- en techbedrijf Decora
CreativeDrive heeft met een gestructureerd overnamebod, dat mogelijk meer dan 100 miljoen dollar waard is, Decora overgenomen: een start-up in 3D-visualisatie met augmented reality. Dankzij een baanbrekend, gepatenteerd platform, een unieke digitaal productieproces en een internationaal netwerk van 3D-artiesten levert Decora voordelige productvisualisatie, augmented reality en meeslepende ervaringen op schaal.
16-Mar-2018 All-flash-systemen van AccelStor scheppen nieuwe kansen voor AI en cloud
AccelStor, een innovatieve provider van all-flash-arrays voor het tijdperk van big data, kondigt met trots aan deel te nemen aan de Cloud Expo Europe. Het bedrijf staat van 21 tot 22 maart in stand C1850 van het expocentrum ExCel London. AccelStor laat niet alleen systemen zien die alle barrières voor kunstmatige intelligentie, virtualisatie en private clouds doorbreken, maar geeft ook live demonstraties van zijn nieuwe generatie NeoSapphire-modellen; een van de hoogtepunten van dit jaar die je niet mag missen.
16-Mar-2018 OCP kondigt presentatie jaar- en vierdekwartaalcijfers 2017 aan
OCP S.A., internationaal marktleider in kunstmest, presenteert donderdag 22 maart 2018 haar cijfers van het vierde kwartaal en volledige boekjaar van 2017. Het bedrijf stelt die informatie via OCP Intralinks beschikbaar aan obligatiehouders, institutionele beleggers, analisten en marktmakers om 10 a.m. EDT/ 2 p.m. Marokko/Londen.
16-Mar-2018 Westinghouse voltooit eerste grote ontmantelingsproject bij commerciële kernreactor in Scandinavië
Westinghouse Electric Company heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een groot ontmantelingsproject heeft voltooid bij de voormalige kernenergiecentrale Barsebäck in Skåne, Zweden.
16-Mar-2018 De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend
De Bank of America Corporation (de ‘onderneming’) heeft op 15 april 2018 een actueel verslag via het 8-K formulier (het "formulier 8-K") ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (‘SEC’) waarin wordt aangekondigd dat de onderneming 94.000 aandelen van Serie FF preferente aandelen (zoals hieronder gedefinieerd) heeft afgegeven:
16-Mar-2018 Cryptocurrency mining wordt groen met Ormeus Coin
Virtuele valuta Ormeus Coin maakt gebruik van hernieuwbare energie van een waterkrachtcentrale in de buurt van de Niagara-watervallen aan de Amerikaanse/Canadese grens om een nieuw multi-miljoen dollar industrieel cryptominingbedrijf van energie te voorzien.
16-Mar-2018 Maison Heler Metz bundelt krachten met Curio Collection by Hilton
Burgemeester Dominique Gros van Metz, internationaal vermaard ontwerper Philippe Starck en Hilton hebben plannen aangekondigd voor een bijzonder project: Curio Collection by Hilton in het Maison Heler Metz. Het veertien etages tellende hotel komt onder de hoede Curio Collection by Hilton, zo is besloten in een belangrijke overeenkomst die op MIPIM werd aangekondigd. De partijen zijn akkoord over een investering van 22,5 miljoen euro onder aanvoering van Yvon Gérard en een consortium van investeerders.
15-Mar-2018 Morrow Sodali kondigt benoeming aan van Cynthia Alers als directeur en hoofd VK
Morrow Sodali heeft vandaag aangekondigd dat Cynthia Alers is toegetreden tot de firma als directeur en hoofd Verenigd Koninkrijk.
15-Mar-2018 Arthur D. Little voorspelt dat voorgesteld amendement op Europese gasrichtlijn zijn doel mist
Arthur D. Little (ADL) publiceert zijn onderzoek naar de impact van nieuwe voorstellen binnen de Europese Commissie om de Derde Gasrichtlijn uit te breiden naar pijpleidingen in landen buiten de EU die de lidstaten gas leveren. Volgens het rapport “Analysis of the Proposed Gas Directive Amendment” is het onwaarschijnlijk dat deze voorstellen de concurrentie en zekerheid aan de toevoerzijde bevorderen, hetgeen de Europese Commissie daar wel mee beoogt.
15-Mar-2018 Sensient Technologies voltooit overname kleurstoffenbedrijf van GlobeNatural
Sensient Technologies (NYSE: SXT) heeft de overname van het bedrijfsonderdeel voor natuurlijke kleurstoffen van GlobeNatural uit Lima succesvol afgerond. De nieuwe entiteit zal actief zijn onder de naam Sensient Natural Colors Peru S.A.C.
15-Mar-2018 Avanti Communications en Isotropic Systems ontwikkelt automatisch te installeren terminal om markten aan te boren in Verenigd Koninkrijk, Europa, Midden-Oosten en Afrika
De toonaangevende satellietexploitant Avanti Communications Group plc (“Avanti”), die communicatieservices in Ka-band levert in het VK, Europa, het Midden-Oosten en Afrika, is een samenwerking aangegaan met Isotropic Systems, provider van vernieuwende satellietontvangers. Samen ontwikkelen ze automatisch te installeren satellietontvangers die volledig elektronisch scannen.
15-Mar-2018 Truata brengt vernieuwende gegevensbescherming en analyse-instrumenten naar Europa
Trūata is specifiek ontwikkeld om organisaties te helpen analyses uit te voeren die voldoen aan nieuwe Europese wetgeving voor privacy en gegevensbescherming, bekend onder de naam Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Trūata biedt bedrijven de mogelijkheid te voldoen aan de normen voor gegevensbescherming die de AVG voorschrijft, maar tegelijkertijd te innoveren en de door hun klanten gewenste services te leveren.
15-Mar-2018 Delos Capital verwerft Sage Metals Limited
De New Yorkse participatiemaatschappij Delos Capital (Delos) verwerft Sage Metals Limited.
15-Mar-2018 Tommy Hilfiger stelt Lewis Hamilton, wereldkampioen Formule 1, voor als Global Brand Ambassador voor TOMMY HILFIGER herenmode
Tommy Hilfiger, eigendom van PVH Corp. [NYSE: PVH], maakt bekend dat de Britse Formule 1-coureur en viervoudig wereldkampioen Formula One® Lewis Hamilton zijn opwachting zal maken als Global Brand Ambassador voor TOMMY HILFIGER herenmode, inclusief HILFIGER COLLECTION, TOMMY HILFIGER TAILORED en TOMMY HILFIGER Menswear, Underwear en Swimwear, met ingang van voorjaar 2018. Het samenwerkingsverband weerspiegelt de strategische vastberadenheid van Tommy Hilfiger om voort te bouwen op zij sterke erfgoed op het gebied van herenmode en de wereldwijde groei van de herenmodedivisie verder te bevorderen door de volgende generatie van fans tot het merk aan te trekken.
15-Mar-2018 Nog meer, nog sneller: print24.com verdubbelt opnieuw haar 3-2-1-leveringsportfolio
De online printshop UNITEDPRINT SE, waarvan ook het bekende merk print24.com deel uitmaakt, heeft het portfolio van haar succesvolle 3-2-1-leveringsoptie opnieuw verdubbeld. Veel producten kunnen nu binnen slechts drie dagen en zonder extra kosten worden geproduceerd in printruns van 1000 stuks en worden verzonden binnen heel Europa!
15-Mar-2018 Innovatie en prestaties van Fibocom International Alliance schitteren op MWC2018
MWC (Mobile World Congress) 2018, met als thema “Creating a better future”, was in Barcelona een groot succes. Als toonaangevende leverancier van modules en oplossingen liet Fibocom zien wat de kracht is van de Fibocom International Alliance - oftewel FIA - en de innovatieve technologische en applicatiemogelijkheden in verschillende verticale markten.
15-Mar-2018 ADDMEDICA krijgt goedkeuring van de FDA voor weesgeneesmiddel Siklos®, de eerste en enige op hydroxyureum gebaseerde behandeling* voor pediatrische patiënten met sikkelcelanemie
ADDMEDICA heeft aangekondigd dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) Siklos® (hydroxyureumtabletten) bij pediatrische patiënten vanaf twee jaar met sikkelcelanemie.
15-Mar-2018 TimeXtender kondigt wereldwijde samenwerking met Tableau aan
TimeXtender, een erkend internationaal softwarebedrijf voor bedrijfsdata en analyses, is uitgeroepen tot een gecertificeerd partner van Tableau Software.
15-Mar-2018 Wipro verkoopt onderdeel voor hosted datacenters aan Ensono voor 405 miloen dollar
Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend internationaal bedrijf in technologisch consult en zakelijke dienstverlening, is definitief akkoord over de verkoop van zijn bedrijfsonderdeel voor hosted datacenters aan IT-dienstverlener Ensono voor 405 miljoen dollar. Wipro verzilvert zijn waarde door acht datacenters en meer dan 900 werknemers over te dragen aan Ensono. Met de overname vergroot Ensono zijn geografische afzetgebied en internationale servicecapaciteiten. Daarmee komt het bedrijf een stap dichter bij de verwezenlijking van zijn visie op hulp voor klanten die hybride IT willen inzetten voor mondiale transformaties van hun bedrijf.
14-Mar-2018 ’s Werelds enige commercieel verkrijgbare, platte, elektronisch aangestuurde satellietontvanger vanaf nu verkrijgbaar in nieuwe, innovatieve vorm
Na zijn geslaagde commerciële lancering blijft Kymeta – een communicatiebedrijf dat de belofte van wereldwijde, mobiele connectiviteit inlost – de toon zetten in innovatie van satellietcommunicatie. Kymeta heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn Kymeta™ KyWay™ Go beperkt verkrijgbaar. Dit is een draagbare, mobiele SATCOM-terminal. De KyWay Go, die uniek is voor de branche, is een verstevigde, draagbare terminal die in enkele minuten gereed is voor actie.
14-Mar-2018 The Geneva Association: Om maatschappelijk voordeel te halen uit big data in de verzekeringsbranche zijn afwegingen over concurrentie en privacy nodig
Analyse van big data in de verzekeringsbranche levert de maatschappij voordeel op, omdat beter inzicht in risico’s van belang is voor risicobeperking en verbeterde verzekeringsmogelijkheden. Individuen, bedrijven en autoriteiten staan echter voor complexe afwegingen wanneer ze de voordelen en nadelen tegen elkaar afstrepen inzake het gebruik van digitale persoonsgegevens voor de berekening van verzekeringspremies.
14-Mar-2018 Kymeta levert Puerto Rico snel mobiel internet tijdens wederopbouw na orkaan
Kymeta – een communicatiebedrijf dat de belofte van wereldwijde, mobiele connectiviteit inlost – heeft zich samen met Intelsat en Liberty Puerto Rico ingezet voor herstel van communicatieverbindingen in verschillende gemeenschappen in Puerto Rico nadat orkaan Maria het communicatie- en stroomnetwerk van het eiland had vernietigd.
14-Mar-2018 TER ATTENTIE VAN MEDIA: Presentatie resultaten Global Smoking Survey via webcast op 19 maart 10.00 a.m. EDT
Media uit alle delen van de wereld zijn van harte welkom op het persevenement waar de resultaten van de 2018 State of Smoking Survey worden onthuld. Dit onderzoek in opdracht van de Foundation for a Smoke-Free World gaat over de beweegredenen van mensen die roken, wat hen motiveert te stoppen en wat stoppen bemoeilijkt. De stichting onderzoekt ook de wereldwijde overeenkomsten en verschillen tussen rokers.. Zodoende wil de organisatie bijdragen aan betere methodes ter bestrijding van de schadelijke gevolgen van tabak voor de gezondheid in verschillende culturen en economische omstandigheden.
14-Mar-2018 ROKA lanceert ultralichte brillenlijn Advanced Performance met team topsporters
ROKA Sports Inc., het Texaanse sportmerk uit Austin, onthult zijn nieuwe lijn sportbrillen: Advanced Performance for Extreme Conditions (A.P.EX). De collectie heeft een gloednieuw ontwerp voor sporters die een maximaal blikveld, bescherming, licht montuur, naadloze aansluiting en grip willen. Advanced Performance is wonderbaarlijk veelzijdig, komt in vijf stijlen en heeft wel tien verschillende lenskleuren. Sporters met specifieke wensen kunnen hun bril dus volledig customizen.
14-Mar-2018 ERYTECH zendt webcast uit van presentatie op Annual Healthcare Conference van Cowen and Company
ERYTECH Pharma (Euronext Paris: ERYP – Nasdaq: ERYP), een biofarmaceutisch bedrijf dat innovatieve behandelingen van zeldzame kankervormen ontwikkelt door de inkapseling van medicijnen in rode bloedcellen, heeft vandaag bekendgemaakt dat CEO Gil Beyen een presentatie verzorgt op de 38e Health Care Conference van Cowen and Company, dat op woensdag 14 maart 2018 plaatsvindt in The Marriott Copley Place in Boston.
14-Mar-2018 Digitalisering stagneert; slechts 5 procent van commissarisen heeft digitale competenties, blijkt uit nieuw rapport Amrop
De internationale druk van digitale transformatie heeft niet de verwachte impact gehad op bedrijven, aangezien slechts 5 procent van de huidige commissarissen binnen niet-technologische organisaties over digitale competenties beschikt. Bovendien hebben niet-technologische organisaties de afgelopen 2 jaar weinig inzet getoond om hun digitale competenties te verbeteren, ondanks de centrale rol die digitale transformatie vervult bij het opbouwen van een meer concurrerende, efficiëntere en klant gerichte organisatie. Dit blijkt uit een nieuw, groot onderzoek van het internationale executive search bureau, Amrop.
14-Mar-2018 Learning Tree wordt Golden Partner van Microsoft voor opleidingen in dataplatforms
Learning Tree International (OTCQX: LTRE) heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf de status van Microsoft Gold-partner heeft gekregen in de categorie Competenties voor dataplatforms. Microsoft verleent deze titel aan partners die op het hoogste niveau presteren, zowel in termen van opleidingsvolume als technische expertise. De status van Gold Training Partner houdt in dat Microsoft heeft aangegeven dat het bedrijf zich toelegt op de altijd veranderende technologieën van Microsoft, ten bate van zijn cliënten.
14-Mar-2018 LeoSat en Phasor sluiten strategische overeenkomst over baanbrekende verbinding voor bedrijfskritieke netwerken
Phasor, ontwikkelaar van toonaangevende, elektronisch gestuurde antennesystemen, heeft een baanbrekende overeenkomst gesloten met LeoSat, een exploitant van een constellatie van satellieten in een lage baan om de aarde (low earth orbit, LEO). De twee partijen zijn overeengekomen verschillende markten voor kritieke netwerken te bedienen met een infrastructureel systeem voor zeer hoge throughput en lage latency.
13-Mar-2018 Diligent benoemt Ken Surdan als Chief Product Officer
Diligent Corporation, de leider in Enterprise Governance Management, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Ken Surdan als Chief Product Officer in het kantoor van het bedrijf in New York City. Surdan krijgt de opdracht om de missie van Diligent om innovatieve technologie te bevorderen voor bestuurders voort te zetten. Deze recente aanstelling is een bewijs van de toewijding van Diligent in de bestuursruimte om te voldoen aan de behoefte aan bredere oplossingen die het volledige scala aan bestuurlijke verantwoordelijkheden digitaliseren en veilig beheren. Surdan treedt toe als de nieuwste strategische investering van Diligent kort na de aankondiging van het bedrijf van de Governance Cloud, de enige uitgebreide suite van besturingsinstrumenten die is gebouwd om 's werelds toonaangevende organisaties te helpen.
13-Mar-2018 Emmaus Life Sciences ontvangt validatie van Europese geneesmiddelenagentschap voor aanvraag van handelsvergunning voor behandelmethode voor sikkelcelanemie Xyndari (oraal glutamine)
Emmaus Life Sciences, Inc. (Emmaus) heeft vandaag bekendgemaakt dat de Marketing Authorization Application (MAA) van het bedrijf voor Xyndari volledig is gevalideerd en nu wordt geëvalueerd door de European Medicines Agency (EMA) voor de behandeling van sikkelcelziekte.
13-Mar-2018 ERYTECH geeft zakelijke update en presenteert jaarcijfers 2017
ERYTECH Pharma (Euronext Paris: ERYP – Nasdaq: ERYP), een biofarmaceutisch bedrijf dat innovatieve behandelingen van zeldzame kankervormen ontwikkelt door de inkapseling van medicijnen in rode bloedcellen, heeft vandaag een zakelijke update gegeven en zijn financiële cijfers bekendgemaakt voor het boekjaar eindigend op 31 december 2017.
13-Mar-2018 The Engaged Database (TED), een vergelijkingssysteem voor bevindingen in geanonimiseerde audits, gesorteerd naar categorieën van de EMA
The Engaged Database (TED) geeft mensen de mogelijkheid resultaten van hun eigen GMP-audit te vergelijken met een groot aantal andere audits, gesorteerd naar categorieën, subcategorieën en criteria voor classificaties die het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) hanteert. De gegevens zijn volledig geanonimiseerd met behulp van een nummer voor iedere audit, waardoor de identiteit van de auditor en geauditeerde afgeschermd blijft.
13-Mar-2018 Hilton breidt uit in Frankrijk met gerichte service
Hilton (NYSE: HLT) blijft uitbreiden in het middensegment van Frankrijk met twee nieuwe hotels. Deze stap volgt op de lancering van zijn merken voor gerichte service, Hilton Garden Inn en Hampton by Hilton, in Frankrijk, zoals aangekondigd op de conferentie MIPIM in Cannes.
13-Mar-2018 AutoAir levert testopstelling voor 5G-zendsystemen ten behoeve van autonoom rijdende voertuigen met internetverbinding (CAV’s)
Airspan Networks maakt met trots bekend het consortium AutoAir aan te voeren. AutoAir is een systeem met kleinschalige zendsystemen in een neutrale host voor transportnetwerken in het Verenigd Koninkrijk. Het gaat om een ambitieus project voor de ontwikkeling en ingebruikname van twee belangrijke technologieën in het Verenigd Koninkrijk, namelijk 5G en CAV’s (Connected Automated Vehicles).
13-Mar-2018 Jumbo Supermarkten selecteert Quintiq voor optimalisatie van complexe supply chain
Quintiq, onderdeel van Dassault Systèmes en internationaal toonaangevend in supply chain planning and optimization (SCP&O), maakt bekend dat het is geselecteerd om de supply chain van Jumbo Supermarkten met de Quintiq software verder te optimaliseren. Als snelst groeiende supermarktketen in Nederland is het de missie van Jumbo om altijd de beste service en producten te leveren tegen de laagste prijs, en zo elke dag de verwachtingen van klanten te overtreffen.
13-Mar-2018 De Bank of America Corporation heeft een definitieve proxyverklaring en een extra definitief proxyverzoek gedeponeerd
Bank of America Corporation (de “Onderneming”) heeft op 12 maart 2018 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (de “SEC”) een definitieve proxyverklaring op Schema 14A (de “Proxyverklaring”) gedeponeerd met betrekking tot een speciale aandeelhoudersvergadering 2018 (de “Jaarvergadering 2018”) die op 25 april 2018 zal plaatsvinden.
13-Mar-2018 Mitsubishi Heavy: H-100 Gas Turbine & Low NOx Combustion System ontvangt kwalificatie voor volledige mechanische aandrijving van Shell
De toonaangevende 118MW H-100 gasturbine, gemaakt voor toepassingen van mechanische aandrijving in samenwerking met Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (MHI)(TOKYO:7011), Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd. (MHPS) en Mitsubishi Heavy Industries Compressor Corporation (MCO) heeft van het technische team van Shell in Den Haag de status van volledige kwalificatie verkregen.
13-Mar-2018 UBS Asset Management lanceert nieuw revolutionair platform voor bankadviesdiensten
UBS Asset Management heeft vandaag de lancering bekendgemaakt van UBS Partner, een white-label technologieoplossing die een ingrijpende verandering zal teweegbrengen in het adviesproces en in de service die door banken aan hun cliënten wordt geleverd.
13-Mar-2018 Terminal KyWay™ van Kymeta krijgt certificaat van ’s werelds belangrijkste satellietexploitanten
Kymeta – een communicatiebedrijf dat de belofte van wereldwijde, mobiele connectiviteit inlost – heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn satellietontvangers van het type KyWay™ een certificaat hebben gekregen voor de belangrijkste satellietexploitanten, waaronder Intelsat, Telesat, SES en HISPASAT. Dat de antenne certificaten heeft gekregen voor deze providers, betekent dat KyWay in staat is verbinding te leggen met hun satellieten zonder satellieten in de nabijheid te storen.
13-Mar-2018 XPRIZE en All Nippon Airways (ANA) kondigen XPRIZE-wedstrijd van 10 miljoen dollar aan voor ontwikkeling levensechte avatars
Op de conferentie South By Southwest® (SXSW®) in Austin kondigt Peter H. Diamandis, oprichter en topman van XPRIZE, samen met ANA de ANA Avatar XPRIZE ter waarde van 10 miljoen dollar aan: een internationale, vierjarige competitie voor de ontwikkeling van levensechte avatars. De wedstrijd, waarvoor de inschrijving vandaag is geopend, daagt teams uit versneld een avatarsysteem met meerdere gebruikstoepassingen te ontwikkelen. Dat systeem moet in staat stellen op afstand fysieke plaatsen en andere mensen interactief te zien, te horen en aan te raken via een integraal robotisch apparaat.
13-Mar-2018 Andersen Global zet uitbreiding in Duitsland voort met kantoor in Berlijn
Andersen Global zet de uitbreiding in Duitsland voort met de opening van een nieuw kantoor in Berlijn, dat effectief 1 maart 2018 onderdeel wordt van het bestaande Andersen Tax & Legal-team in Duitsland. Het kantoor in Berlijn wordt de zesde locatie van Andersen Tax & Legal in Duitsland en brengt het totaal op meer dan 60 professionals in de kantoren van Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Keulen, Leipzig, en Merzig.
12-Mar-2018 Nieuw onderzoek naar screeningsoftware EyeArt™ van Eyenuk Inc. met beeldtechnologie in smartphone wijst op de mogelijkheden voor grootschalige zeer sensitieve, maar voordelige netvliescontrole
Eyenuk, Inc., een toonaangevende ontwikkelaar van geavanceerde klinische oplossingen die ziektes signaleren met behulp van kunstmatige intelligentie en netvliesanalyse, kondigt de publicatie aan van een onderzoek waarbij zijn screeningsoftware EyeArt™ is gebruikt voor netvliesfoto’s van de Remidio Fundus on Phone (FOP), een volgens FDA 510k geregistreerde camera voor fundusfoto’s die smartphones combineert met gepatenteerde optica. Het onderzoek toonde aan dat de technologie zeer sensitief is voor alle soorten diabetische retinopathie, maar ook voor diabetische retinopathie waarbij het zichtvermogen gevaar loopt. Dit geeft aan dat er mogelijkheden zijn voor grootschalige, zeer sensitieve en voordelige netvliescontroles.
12-Mar-2018 Fondsen van Apollo Global Management en Realty Partners investeren samen in Italiaans vastgoed
Fondsen van Apollo Global Management, LLC (tezamen met zijn dochterondernemingen ‘Apollo’) (NYSE: APO) hebben vandaag aangekondigd een strategische samenwerking aan te gaan met Realty Partners. Tezamen investeren in bepaalde onderdelen van de Italiaanse vastgoedmarkt.
12-Mar-2018 Nieuw onderzoek naar resultaten Masimo SpHb® gedurende acute bloedingen en na hydratatie
Masimo (NASDAQ: MASI) heeft vandaag de resultaten bekendgemaakt van een onlangs gepubliceerd onderzoek van de Universiteit van Cairo. Wetenschappers onderzochten de nauwkeurigheid en afstelling van niet-invasieve, doorlopende monitoring van hemoglobine (SpHb®) gedurende acute bloedingen en na hydratatie. Dit vergeleken ze met een invasieve meetmethode voor hemoglobine in laboratoria gedurende acute bloedingen en na hydratatie.
12-Mar-2018 QNB Group vraagt goedkeuring voor verhoging limiet niet-Qatarese aandeelhouders naar 49 procent
QNB Group raadt de buitengewone aandeelhoudersvergadering aan in te stemmen met een verhoging van de limiet voor niet-Qatarese aandeelhouders van 25 naar 49 procent. Dit is conform de bepalingen van Wet No. 9 van 2014 op investeringen met niet-Qatarees kapitaal, en afhankelijk van goedkeuring door de relevante autoriteiten.
12-Mar-2018 De succesvolle winkelketen NORMAL komt naar Nederland
NORMAL, dat heel normale producten verkoopt voor heel abnormale prijzen, is in slechts vijf jaar uitgegroeid tot een keten met meer dan 100 winkels in Scandinavië. Nu breidt het bedrijf uit naar Nederland, met een winkel in Utrecht.
12-Mar-2018 Verklaring Elliott Advisors (UK) Limited inzake Telecom Italia
Ter aanvulling op onze verklaring van 6 maart, benadrukt Elliot Advisors (UK) Limited (Elliott) alle informatie met betrekking tot zijn bezittingen en aandelen in Telecom Italia publiekelijk bekend te maken indien de Italiaanse wet dit vereist.
12-Mar-2018 Onthulling resultaten wereldwijde enquête State of Smoking Survey onder meer dan 17.000 mensen
Media uit alle delen van de wereld zijn van harte welkom op het persevenement waarop de resultaten van de 2018 State of Smoking Survey worden onthuld. Dit onderzoek is uitgevoerd in opdracht van de Foundation for a Smoke-Free World, die beter inzicht wil vergaren in de beweegredenen van mensen die roken, wat hen motiveert te stoppen en wat stoppen bemoeilijkt. De stichting onderzoekt ook de overeenkomsten en verschillen tussen rokers over de hele wereld. Zodoende wil de organisatie bijdragen aan betere methodes ter bestrijding van gezondheidsschade door tabak en het stoppen met roken in verschillende culturen en economische omstandigheden.
10-Mar-2018 MHPS neemt deel aan het waterstofconversieproject bij de STEG-energiecentrale voor aardgas in Nederland
Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd. (MHPS) ondersteunt het Carbon-Free Gas Power-project voor de Magnum-energiecentrale van Nuon in Groningen, dat onder leiding staat van Nuon/Vattenfall, Statoil en de Gasunie. MHPS, dat de gasturbine geproduceerd heeft die operatief is bij de Nuon/Vattenfall Magnum stoom- en gascentrale (STEG), heeft een lange geschiedenis in het ontwikkelen van speciale brandstoffen, zoals synthetische brandstoffen of hoogovengas, voor de gasturbines. MHPS zal deze expertise gebruiken voor het onderzoeken van de technische haalbaarheid van H2-verbranding.
9-Mar-2018 TIP Trailer Services publiceert jaarrapport 2017
TIP Trailer Services publiceert op 9 maart 2018 zijn jaarrapport van 2017. In een brief aan stakeholders besteedde CEO Bob Fast aandacht aan de sterke onderliggende resultaten in opkomende markten, maar ook aan het vijftigjarige jubileum van het bedrijf.
9-Mar-2018 Sigma Systems drievoudig winnaar van Canada’s Best Managed Companies Award
Sigma Systems, internationaal leider in catalogusgerichte software, is vandaag erkend als een van Canada’s Best Managed Companies. Deze elitegroep bestaat uit organisaties die sterke resultaten neerzetten en innovatieve managementstrategieën inzetten. Dit is het derde jaar op rij dat Sigma deze prestigieuze award wint.
9-Mar-2018 Panasonic Museum ceremonieel geopend
Panasonic Corporation heeft 7 maart de opening van het Panasonic Museum in Kadoma in Osaka gevierd. Op dezelfde dag in 1918 werd het bedrijf opgericht als Matsushita Electric Housewares Manufacturing Work door de legendarische directeur Konosuke Matsushita. De openingsceremonie werd gevierd op het terrein van het Konosuke Matsushita Museum in de aanwezigheid veertig personen, onder wie de burgemeesters van Kadoma en de naburige stad Moriguchi, medewerkers en leidinggevenden van het bedrijf.
9-Mar-2018 I4MS gaat digitalisering van het MKB in de Europese productiesector bevorderen
Opgericht door de Europese Commissie in 2013 om het concurrentievermogen van het MKB in het digitale tijdperk te vergroten, ICT Innovation for Manufacturing SMEs (I4MS) begint aan zijn derde fase om de digitale innovatie van industriële KMO-ondernemingen in Europa te bevorderen.
9-Mar-2018 Andersen Global breidt uit in het Verenigd Koninkrijk
Andersen Global maakt met trots haar uitbreiding in het Verenigd Koninkrijk bekend door middel van een samenwerkingsovereenkomst met een vooraanstaand belastingkantoor in Londen, genaamd RBCVAT Limited. De firma, onder leiding van Roger Bevan, is een belangrijke aanwinst voor de uitbreiding van het platform van Andersen Global in deze belangrijke markt in Europa. RBCVAT Limited zal onderdeel uitmaken van het LLP dat Andersen Global heeft gevormd in het Verenigd Koninkrijk met de Founding Partners George McCracken en James Frost.
9-Mar-2018 SevOne benoemd tot visionair in het Gartner Magic Quadrant voor Network Performance Monitoring and Diagnostics (NMPD)
SevOne, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor netwerk- en infrastructuurbeheer van de volgende generatie, heeft vandaag aangekondigd dat het tot visionair is benoemd in het Magic Quadrant voor Network Performance Monitoring and Diagnostics van 2018 van Gartner. Het rapport analyseert leveranciers van NPMD-tools wiens het doel is 'niet alleen om toezicht te houden op het netwerkverkeer en de infrastructuur om de oplossing van uitval en degradatie te vergemakkelijken, maar ook om prestatieoptimalisatiemogelijkheden te identificeren.'
8-Mar-2018 Tokyo Book Publication lanceert The Sustainable IoT Book op 8 maart wereldwijd
Tokyo Book Publication, de uitgeversdivisie van Brain Corp. (hoofdkantoor in de prefectuur Nagano, vertegenwoordigd door Noriaki Nakata), heeft 8 maart The Sustainable IoT Book gelanceerd op Amazon.com. Het boek is tot stand gekomen dankzij het Donate 4 Birds Project en uitgevoerd door Conservation International Japan (Shinjuku-ku, Tokio, hoofdkantoor in de Verenigde Staten), een non-gouvernementele organisatie voor natuurbehoud onder het kernwoord duurzaamheid en zijn projectteam.
8-Mar-2018 NTT Electronics bereikt mijlpaal met hoogwaardige DSP voor 64GBaud
NTT Electronics (NEL), leverancier van coherente digitale signaalprocessors (DSP) voor systeem- en modulefabrikanten over de hele wereld, presenteert vandaag zijn DSP voor golflengtemultiplexing in zeer hoge dichtheid binnen optische transportsystemen. De nieuwe DSP ondersteunt flexibele lijncapaciteiten door verscheidene Baud-snelheden en modulatieformats te combineren, variërend van 100Gbps/λ bij 32GBaud QPSK tot het voor de industrie unieke 600Gbps/λ bij 64GBaud 64QAM. Dit maximaliseert de DWDM-capaciteit zonder problemen, van 5Tbbps over tienduizenden kilometers Ultra Long Haul (ULH) tot meer dan 30 Tbps voor een ZR-transmissiebereik van 120 kilometer, maar verdubbelt ook de capaciteit door het gelijktijdige gebruik van C-band en L-band. De zeer snelle en directe coherente verwerking op 64GBaud maakt LH-transport over duizenden kilometers met 200Gbps/λ bij Dual-Polarization (DP) QPSK mogelijke, alsmede Metro-transport over honderden kilometers met 400Gbps/λ bij DP 16QAM of ZR-transport over 120 kilometer met 600Gbps/λ bij DP 64QAM.
8-Mar-2018 Negen teams naar finale van Shell Ocean Discovery XPRIZE ter waarde van 7 miljoen dollar
XPRIZE, wereldleider in prijsvragen die aanzetten tot oplossingen van grote humanitaire kwesties, heeft vandaag de negen finalisten bekendgemaakt die strijden om de Shell Ocean Discovery XPRIZE van 7 miljoen dollar. Deze driejarige wedstrijd daagt teams uit maritieme technologieën te ontwikkelen voor versnelde onbemande verkenningen van de oceaan met hoge beeldkwaliteit.
8-Mar-2018 LivaNova definitief akkoord over afstoting onderdeel voor hartritmestoornistherapie
LivaNova PLC (NASDAQ:LIVN) (“LivaNova”) is definitief akkoord over de verkoop van aandelen en bedrijfsonderdelen die bij zijn franchisebedrijf voor de behandeling van hartritmestoornissen behoren. Die worden verkocht aan de MicroPort Scientific Corporation (“MicroPort”). LivaNova en MicroPort kwamen tot de koopovereenkomst conform de afspraken in de bindende intentieverklaring die 20 november 2017 is bekendgemaakt.
8-Mar-2018 SloanLED stelt commercieel directeur aan voor internationale specificatiestrategie
SloanLED, al meer dan zestig jaar leider in ledtechnologie, heeft vandaag bekendgemaakt dat Daniel Bunch aantreedt als commercieel directeur van het bedrijf voor binnenlandse klanten. Bunch leidt activiteiten die SloanLED ontplooit op vlak van specificaties voor strategische merken uit de Fortune 500, opstellers van technische specificaties en grote bedrijven in signaaltechnologie. Zijn diepgaande kennis van de sector, marktsegmenten en klantcontact zijn van cruciaal belang om de activiteiten van SloanLED op vlak van specificaties naar een hoger niveau te brengen.
8-Mar-2018 Workiva en Anaplan kondigen platformintegratie aan
Workiva (NYSE:WK), een toonaangevende systeemleverancier voor de productiviteit van bedrijven, en Anaplan, leider in Connected Planning, kondigen aan samen te werken om bedrijven te helpen de rapportage over hun prestatiemanagement te stroomlijnen. De samenwerking werd bekendgemaakt op Anaplan Hub 2018 in Las Vegas.
8-Mar-2018 Netcracker voor achtste jaar op rij Leider in Magic Quadrant for Operations Support Systems van Gartner
Netcracker Technology, internationaal leider in beleidsgerichte uitvoerings-, harmonisatie- en garantiesystemen voor virtuele en fysieke netwerken, hebben vandaag bekendgemaakt dat Netcracker door Gartner is gepositioneerd als Leider in het rapport “Magic Quadrant for Operations Support Systems” 2018. Dit is het achtste opeenvolgende jaar dat Netcracker is uitgeroepen tot Leider in het Magic Quadrant for Operations Support Systems.
8-Mar-2018 MIPI Alliance breidt uit met nieuwe Automotive Working Group
De MIPI Alliance, een internationale organisatie die interfacespecificaties ontwikkelt voor mobiele communicatie en aanverwante sectoren, heeft vandaag de oprichting van MIPI Automotive Working Group (AWG) aangekondigd. De werkgroep komt tegemoet aan de behoeften die binnen de auto-industrie spelen. Leden die bijdragen aan MIPI zijn welkom binnen de groep.
8-Mar-2018 Learning Tree nummer 1 onder geaccrediteerde aanbieders van ISACA-opleidingen voorIT en cyberveiligheid in 2017
Learning Tree International (OTCQX: LTRE) staat gerangschikt als een leider onder onderwijsorganisaties met een ISACA-certificaat in Noord-Amerika in 2017. Learning Tree is ook een van de weinige ISACA ATO’s die opleidingen verzorgen in Europa.
8-Mar-2018 Immersion gaat met Bosch een meerjarige licentieovereenkomst aan
Immersion Corporation (NASDAQ: IMMR), de toonaangevende ontwikkelaar en licentiegever van touch feedback-technologie, heeft vandaag aangekondigd dat het een meerjarige licentieovereenkomst heeft getekend met Robert Bosch Car Multimedia GmbH, een dochteronderneming van Robert Bosch GmbH, die Bosch toegang biedt tot de gepatenteerde haptische technologie voor gebruik in zijn automotive-oplossingen. De Bosch-groep is een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en diensten.
8-Mar-2018 Organisaties onder druk: meer vertrouwen in authenticatiemethoden voor consumentensites dan in eigen maatregelen
Meer dan de helft van de IT-professionals (54%) is van mening dat authenticatiemethoden die worden aangeboden op consumentensites zoals Facebook en Amazon, beter zijn dan de methoden die zij binnen hun organisatie gebruiken. 70 procent van de IT-professionals vindt dat deze authenticatiemethodes ook binnen organisaties voor veilige toegang kunnen zorgen. Zo blijkt uit de Identity and Access Index van Gemalto, wereldleider op het gebied van digitale beveiliging, waarvoor meer dan 1.000 IT-managers zijn ondervraagd. 64 procent van de IT-managers overweegt authenticatiemethodes voor consumentensites te implementeren voor cloudapplicaties.
8-Mar-2018 Enquête SailPoint bevestigt dat bedrijven het belang inzien van gebruikersbeheer voor toegang tot documenten
Uit een enquête van SailPoint Technologies Holdings, Inc. (NYSE: SAIL), leider in zakelijk gebruikersbeheer, blijkt dat het grootste deel van de ondervraagde bedrijven (65 procent) erkent dat het beheer van toegang tot opgeslagen data van groot belang is voor de algehele strategie met betrekking tot gebruikersbeheer. SailPoint hield de enquête deze week op de Gartner IAM Summit in Londen door middel van een informeel vraaggesprek. De resultaten bevestigden deze belangrijke en groeiende trend in gebruikersbeheer.
7-Mar-2018 Andersen Global benoemt Raad van Bestuur voor Latijns-Amerika
Andersen Global kondigt vol trots de aanstelling aan van de regionale Raad van Bestuur voor Latijns-Amerika. Deze zal het wereldwijde bedrijf helpen bij de onvoorziene groei op dit continent door advies en begeleiding te geven aangaande zaken die essentieel zijn voor het succes van de organisatie. De Raad bestaat uit de acht topbelastings- en juridische partners van aangesloten Andersen Global-firma’s. Deze gaan samenwerken met Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz, voor het geven van advies en begeleiding voor de richting en operationele werkzaamheden binnen Latijns-Amerika.

Laatst bijgewerkt op 21 Maart 2018 03:06:25