Zoek in het archief
 
delivers the news
at your desk

Homepage
Berichten van vandaag
De laatste 100 berichten
In- en uitschrijven
 

Disclaimer: Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige, juridische geldigheid beoogt.

Vandaag 21 Maart 2018: 12 berichten

 • 2017, een uitzonderlijk jaar voor LOXAM
  In 50 jaar tijd is LOXAM een internationale groep geworden, gevestigd in 22 landen, nummer 1 in Europa en nummer 5 in de wereld. In een jaar waarin de Group verschillende overnames deed en haar activiteiten consolideerde, behaalde LOXAM in 2017 een geconsolideerde omzet van € 1.368 miljard, een stijging van 40% ten opzichte van 2016. Dit gaat vergezeld van de vooruitgang van EBITDA (inkomen vóór rente, belasting, afschrijvingen en amortisatie) die is gestegen van 33% tot 34% van de omzet. De omzet van de Group is als volgt verdeeld:
 • Tan Delta: Niet alle Condition Based Monitoring is hetzelfde
  Condition based monitoring (CBM) en onderhoudsprogramma’s bevatten doorgaans veel irrelevante technologieën. CBM lever een assessment van de status van alle apparatuur, gebaseerd op verzamelde en geanalyseerde data. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om kosteneffectieve en logisch beredeneerde onderhoudskeuzes te maken. Hiermee kunnen plankosten worden bespaard, servicefouten worden beperkt en downtime worden voorkomen.
 • Accudyne Industries kiest voor LTI als infrastructuur- en beveiligingspartner
  Larsen & Toubro Infotech Ltd. (NSE: LTI, BSE: 540005), een wereldspeler op het gebied van technologieconsultancy en digitale oplossingen, is door Accudyne Industries, LLC (Accudyne Industries) gekozen als transformatiepartner voor de levering van IT-infrastructuur en beveiligingsservices. Accudyne Industries is een toonaangevende leverancier van precisie-ontwikkelde en technologisch geavanceerde luchtdoorstromingssystemen en industriële compressors.
 • FLIR brengt thermische vekeerssensor op de markt voor Vehicle-to-Everything-communicatie
  FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) maakt vandaag bekend dat het de FLIR ThermiCam™ V2X, een thermische verkeerssensor voor de opkomende vehicle-to-everything-markt, in de handel is gebracht. De FLIR V2X-thermische sensor maakt het in het stadsverkeer voor voertuigen en infrastructuur mogelijk om met elkaar te communiceren en deze data om te zetten in slimme acties. Automobilisten, voetgangers én fietsers zijn hierbij gebaad en kunnen veiliger de weg op.
 • Signalhorn kiest voor LeoSat voor aanleg nieuw datanetwerk
  LeoSat Enterprises, dat een nieuwe satellietnetwerk bestaande uit 108 lage-baan-satellieten lanceert, heeft een overeenkomst gesloten met Signalhorn, een toonaangevende leverancier van hybride netwerkoplossingen voor commerciële partijen en overheden van over de hele wereld.
 • Advantis Medical Imaging krijgt CE-keurmerk voor Brainance® MD, de cloudgebaseerde Neuroimaging Software van het bedrijf
  Advantis Medical Imaging maakt bekend dat het een CE-keurmerk heeft verkregen voor Brainance® MD, de cloudgebaseerde Neuroimaging software van het bedrijf. Door de goedkeuring kan Brainance® MD worden gebruikt in klinische workflows waarin geavanceerde MRI-hersenscans worden gebruikt.
 • Wereldwijd shoppen op Instagram dankzij Shopify
  Shopify Inc. (NYSE: SHOP) (TSX: SHOP), ’s werelds meest vooraanstaande multi-channel-commerce-platform, maakt vandaag bekend dat het een nog belangrijkere rol krijgt binnen Instagram. De ‘Instagram Shopping’-functie die bedrijven de mogelijkheid biedt om producten aan Instagram-posts te koppelen is nu beschikbaar voor acht nieuwe markten: het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Brazilië. De uitbreiding geeft Shopify-verkopers een nog meer mogelijkheden om producten aan de man te brengen bij Instagramgebruikers over de hele wereld.
 • Ghostbusters World met Google Maps API uitgelicht tijdens Google Keynote op GDC 2018
  De onlangs aangekondigde Ghostbusters World, ontwikkeld in samenwerking tussen Sony Pictures Entertainment Consumer Products, Ghost Corps en uitgever FourThirtyThree Inc. (4:33), was vandaag onderwerp van gesprek tijdens de Google Keynote op de Game Developers Conference 2018. De nieuwe gameplay-beelden zullen van 21-23 maart ook vertoond worden bij de Google-stand op de expo-vloer. Ghostbusters World is gemaakt met de Maps API-technologie en toont het allernieuwste op het gebied van augmented reality in deze op Maps-gebaseerde game waar spelers in hun stadswijk kunnen patrouilleren en hun favoriete Ghostbusters-spoken vernietigen!
 • YuppTV verwerft rechten voor VIVO-IPL 2018 in Australië, continentaal Europa en Zuid-Oost Azië
  Fans kijken al maanden uit naar het elfde seizoen van de VIVO-IPL, de grootste T20-cricketcompetitie ter wereld. Fans in Australië, continentaal Europa en Zuid-Oost Azië kunnen dit seizoen bij YuppTV terecht. YuppTV is de voornaamste provider van Zuid-Aziatische tv-content. Het bedrijf heeft de exclusieve rechten verworven voor de VIVO-IPL 2018 die door Star India exclusief wordt geproduceerd in Europa, Zuid-Amerika, Zuid-Oost Azië en niet-exclusief in Australië.
 • Nieuwe documentaire brengt wereldwijde watercrisis onder aandacht aangezien 844 miljoen mensen nog steeds geen toegang hebben tot schoon drinkwater
  Proctor & Gamble's (P&G) non-profit Children’s Safe Drinking Water (CSDW)-programma en National Geographic brengen de wereldwijde watercrisis onder de aandacht met de release van een nieuwe documentaire en een nationale enquête in samenwerking met Wereldwaterdag. De documentaire, getiteld 'The Power of Clean Water,' volgt de levens van drie vrouwen en hun gezinnen en biedt een perspectief uit de eerste hand op de dagelijkse uitdagingen van het toegang verkrijgen tot schoon drinkwater. Naarmate de film vordert, zien kijkers hoe de Purifier of Water-pakketten van P&G, gedistribueerd door partners ChildFund in Indonesië, CARE International in Kenia en World Vision in Mexico, hebben bijgedragen aan de transformatie van deze gemeenschappen.
 • Milrem Robotics ontwikkelt een UVG voor brandbestrijding en opsporing en redding
  Vooral bekend om zijn slimme oorlogsvoeringssystemen, Milrem Robotics betreedt de commerciële markt met zijn onbemande grondvoertuig voor brandbestrijding en opsporing en redding dat wordt ontwikkeld samen met reddingsdiensten.
 • Moody’s Analytics lanceert Data Alliance Portal
  Moody’s Analytics heeft vandaag zijn nieuwe Data Alliance Portal gelanceerd. Leden van het Moody’s Analytics data-consortium kunnen via dit portaal risiko management data aanleveren aan het consortium en krijgen in ruil daarvoor toegang tot risiko management - benchmark data- uit het consortium.

  Laatst bijgewerkt op 21 Maart 2018 03:06:25